Site icon NewsIT

Νεϊμάρ: Ζήτησε την αποβολή της Μπαρτσελόνα από το Champions League!

07.10.2017 | 15:31
Νεϊμάρ: Ζήτησε την αποβολή της Μπαρτσελόνα από το Champions League!

Οι σχέσεις της Μπαρτσελόνα με τον Νεϊμάρ δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές μετά τη μετεγγραφή του Βραζιλιάνου άσου στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ζήτησε την αποβολή των "μπλαουγκράνα" από το Champions League ο 25χρονος άσος.

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα AS, η Μπαρτσελόνα πήρε την απόφαση να μην καταβάλλει το μπόνους ανανέωσης συμβολαίου στον πατέρα του Νεϊμάρ, το οποίο ανέρχεται στα 26 εκατ. ευρώ, γεγονός που είχε προκάλεσει την έντονη αντίδραση του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Ο Νεϊμάρ είχε υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με την «Μπάρτσα» τον περασμένο Μάρτιο και σε αυτό υπήρχε το συγκεκριμένο ποσό, ως μπόνους υπογραφής, και προβλεπόταν να το εισπράξει στις 31 του περασμένου Ιουλίου. Οι άνθρωποι των Καταλανών, όμως, βλέποντας τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις της πλευράς του παίκτη με την Παρί Σεν Ζερμέν, κατέθεσαν το ποσό σε συμβολαιογράφο και περίμεναν την τελική έκβαση της υπόθεσης.

Ποια ήταν η αντίδραση του Νεϊμάρ

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός κατήγγειλε την Μπαρτσελόνα στη FIFA, ενώ ζήτησε από την UEFA την αποβολή της Μπαρτσελόνα από το Champions League, μιας και οι “μπλαουγκράνα” αθέτησαν τη συμφωνία. Η καταγγελία έπεσε στο κενό, καθώς δεν είχε νομική υπόσταση, με την Μπαρτσελόνα να αγωνίζεται κανονικά και φέτος στο Champions League, όντας, μάλιστα, στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version