Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Νίκησε και… περιμένει η Λίβερπουλ! Ακυρώθηκε κανονικό γκολ της Φούλαμ – video

Νίκησε και… περιμένει η Λίβερπουλ! Ακυρώθηκε κανονικό γκολ της Φούλαμ – video
ΦΩΤΟ Reuters

Η Λίβερπουλ κατάφερε με τη… βοήθεια και του επόπτη να πάρει μία άνετη νίκη επί της Φούλαμ για τη 12η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και πλέον οι “κόκκινοι” περιμένουν απώλεια βαθμών της Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, για να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Έστω και δύσκολα, η Λίβερπουλ επικράτησε με 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ και πέρασε προσωρινά στην πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, αναμένοντας πλέον του αποτέλεσμα στο Όλντ Τράφορντ, όπου η Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Η ομάδα του Κλοπ ήταν καλύτερη από τους Λονδρέζους στο ματς, αλλά παρά το “σφυροκόπημα” το ματς ήταν στο 0-0 μέχρι και το 40ο λεπτό του αγώνα, οπότε και κρίθηκαν τα πάντα στο ματς.

Ο Μίτροβιτς σκόραρε για τους φιλοξενούμενους, αλλά υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ και στην αμέσως επόμενη φάση, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Σαλάχ, για το 1-0. Το τελικό 2-0 έγραψε ο Σακίρι στο 53ο λεπτό του αγώνα.

https://www.youtube.com/watch?v=ujdStPWd8Vw

Οι συνθέσεις στο Λίβερπουλ – Φούλαμ

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ – Άρνολντ, Γκόμες, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ (69′ Χέντερσον), Φαμπίνιο (90′ + 2′ Κεϊτά), Σακίρι (81′ Μίλνερ), Φιρμίνο, Μανέ, Σαλάχ

Φούλαμ: Ρίκο, Κρίστι, Οντόι, Μόουσον, Λε Μαρσάντ, Ανγκίσα (84′ Γιοχάνσεν), Τσέιμπερς, Σίρλε (78′ Βιέτο), Κέιρνι (63′ Σερί), Σεσενιόν, Μίτροβιτς

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις