Site icon NewsIT

Νίκησε Χόφενχαϊμ με πέναλτι-δώρο η Μπάγερν Μονάχου – video

25.08.2018 | 00:05
Νίκησε Χόφενχαϊμ με πέναλτι-δώρο η Μπάγερν Μονάχου – video

Η Μπάγερν Μονάχου χρειάστηκε τη βοήθεια του διαιτητή για να ξεκινήσει με το... δεξί τις υποχρεώσεις της στη φετινή Μπουντεσλίγκα. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς επιβλήθηκε εντός έδρας της Χόφενχαϊμ με 3-1.

Η Χόφενχαϊμ έβαλε δύσκολα στην πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου, στην πρεμιέρα της φετινής Μπουντεσλίγκα, αλλά οι Βαυαροί κατάφεραν να υπερασπιστούν την έδρα τους και να επικρατήσουν με 3-1, ξεκινώντας θετικά την πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Νίκο Κόβατς χρειάστηκε ένα πέναλτι-δώρο του διαιτητή (σ.σ. πτώση Ριμπερί σε… μαρκάρισμα του Νόρτβαϊτ) με το σκορ στο 1-1, με τον ρέφερι να μην κάνει καν χρήση του VAR.

Ο Μίλερ άνοιξε το σκορ στο 23′ για τους γηπεδούχους, ο Σάλαϊ ισοφάρισε (1-1) στο 57′, αλλά ο Λεβαντόφσκι με το αμφισβητούμενο πέναλτι στο 82′ έδωσε προβάδισμα εκ νέου το προβάδισμα στους Βαυαρούς.

Στο 86΄ ο Τόμας Μίλερ σκόραρε εκ νέου, ο διαιτητής μέτρησε αρχικά το τέρμα αλλά το ακύρωσε όταν συμβουλεύτηκε το VAR, καθώς ο Γερμανός διεθνής Γερμανός είχε χρησιμοποιήσει το χέρι. Τελικά, τη νίκη «κλείδωσε» ο Ρόμπεν σκοράροντας στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Παρασκευή 24/8
Μπάγερν Μονάχου-Χόφενχαϊμ 3-1
(23’ Μίλερ, 82’ πεν. Λεβαντόφσκι, 90+1’ Ρόμπεν – 58’ Σάλαϊ)

Σάββατο 25/8
Χέρτα Βερολίνου-Νυρεμβέργη (16:30)
Βέρντερ Βρέμης-Ανόβερο |
Φράιμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Βόλφσμπουργκ-Σάλκε
Φορτούνα Ντίσελντορφ-Άουγκσμπουργκ
Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν (19:30)

Κυριακή 26/8
Μάιντς-Στουτγκάρδη (16:30)
Ντόρτμουντ-Λειψία (19:00)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version