Κυριακή, 18 Αυγ.
30oC Αθήνα

Ντιναμό Δρέσδης – Ατρόμητος: Βελτιωμένοι και… ισόπαλοι οι Περιστεριώτες! – video

Ντιναμό Δρέσδης – Ατρόμητος: Βελτιωμένοι και… ισόπαλοι οι Περιστεριώτες! – video
ΦΩΤΟ intime

Ο Ατρόμητος εμφανίστηκε βελτιωμένος στο δεύτερο φιλικό αγώνα της καλοκαιρινής του προετοιμασίας και αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη γερμανική Ντιναμό Δρέσδης.

Με εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο Ατρόμητος βρέθηκε να προηγείται της Ντιναμό Δρέσδης με 1-0 και θα μπορούσε να πάρει την πρώτη φιλική του νίκη, αλλά με πολλές αλλαγές στο δεύτερο μέρος, έμεινε στην ισοπαλία με σκορ 1-1.

Μόλις στο 4′ ο Μανούσος “απείλησε” με δυνατό σουτ που κατέληξε στο δοκάρι και στο 37′ ο Ρισβάνης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ουμπίδες.

Το γκολ του Ρισβάνη στη φιλική ισοπαλία(1-1) με τη Δυναμό Δρέσδης. #atromitosfc #preseason #austria

Gepostet von Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών 1923 – Atromitos F.C. (Official) am Sonntag, 7. Juli 2019

Στο δεύτερο μέρος, ο Γιάννης Αναστασίου άλλαξε ολόκληρη την ενδεκάδα και έτσι η απόδοση της ομάδας του έπεσε. Ο Ατίκ στο 75′ ισοφάρισε μάλιστα σε 1-1 με το σκορ να παραμένει μέχρι τέλους, μετά και το νέο δοκάρι που είχε η ελληνική ομάδα με τον Ουγκράι.

Η σύνθεση του Ατρομήτου

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μέγιερι (82′ Θεοδωράκης), Κιβρακίδης (66′ Νάτσος), Κατράνης (66′ Αθανασίου), Γούτας (66′ Στρούγγης), Ρισβάνης (76′ Καχίλα), Μάντσον, Ούμπιδες (62′ Ενσικουλού), Χαρίσης (76’Γαρουφαλιάς), Κορτ (76′ Γιακουμάκης), Μανούσος (61′ Ουγκράι), Βέλλιος (82′ Κωτσόπουλος)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις