Παρασκευή, 6 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Ο Κουλούρης “χτύπησε” ξανά! “Λύγισε” τη Λαμία ο Ατρομήτος

Ο Κουλούρης “χτύπησε” ξανά! “Λύγισε” τη Λαμία ο Ατρομήτος
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με γκολ του Ευθύμη Κουλούρη, ο Ατρόμητος επικράτησε εντός έδρας της Λαμίας με 1-0, για την τρίτη αγωνιστική της Superleague. Τρίτο γκολ σε τρία παιχνίδια για τον Έλληνα επιθετικό.

Ο Ατρόμητος “λύγισε” εντός έδρας (1-0) τη βελτιωμένη Λαμία, για την τρίτη αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Περιστερίου έφτασε στη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, χάρη στο γκολ του Ευθύμη Κουλούρη στο 43′ κι ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 7 βαθμούς, όσους κι ο ΠΑΟΚ.

Ο Μάκης Χάβος έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο της Λαμίας και παρουσίασε ένα βελτιωμένο σύνολο που θα μπορούσε να πάρει τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα στο Περιστέρι.

Η αποβολή του Δημούτσου, όμως, στο 58′ στοίχισε στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έφτασαν και πάλι μία “ανάσα” από την ισοφάριση, αφού στο 85′ το φάουλ του Βάντερσον κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Μέγερι.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Σάκιτς, Μάντσον (71΄ Ούμπιδες), Βασιλακάκης (77΄ Κωτσόπουλος), Γιαννούλης, Ενσικουλού, Ούγκραϊ (60΄ Μπουσούλατζιτς), Κουλούρης

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Αναστασιάδης (38΄ Καρυπίδης), Βάντερσον, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Καραγκούνης (62΄ Επστάιν), Μπερτόλιο, Καραμάνος (70΄ Σκόνδρας), Μπαράλες

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις