Πέμπτη, 5 Σεπτ.
33oC Αθήνα

Ο Λεβαδειακός τις ευκαιρίες, η Ξάνθη τη νίκη! “Βύθισαν” τους Βοιωτούς οι Ακρίτες

Ο Λεβαδειακός τις ευκαιρίες, η Ξάνθη τη νίκη! “Βύθισαν” τους Βοιωτούς οι Ακρίτες
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Λεβαδειακός είχε τις ευκαιρίες και τα δοκάρια, η Ξάνθη, όμως, τα γκολ, με αποτέλεσμα η ακριτική ομάδα να φύγει με το “διπλό” (1-2) από τη Λιβαδειά, για την έβδομη αγωνιστική της Superleague.

O Λεβαδειακός ήταν άτυχος, καθώς είχε δύο δοκάρια, σε αντίθεση με την Ξάνθη, η οποία ήταν πιο αποτελεσματική, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς  της νίκης με τα γκολ των Μπαξεβανίδη (45′) και Γέντρισεκ (70′ πεν). Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Βοιωτίας ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Σουμπίνιο.

Ο Λεβαδειακός υπέστη την πέμπτη σερί ήττα του και παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με τρεις βαθμόυς. Από την πλευρά της, η Ξάνθη έφτασε τους 12 βαθμούς κι έδωσε συνέχεια στην εξαιρετική πορεία της.

Οι συνθέσεις

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Μάντζιος): Επασί, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Φαβάρο (62′ Μαρκόβσκι), Παντελιάδης (87′ Στανόγεβιτς), Ομο, Μητρόπουλος, Σαβαντογκό, Σουμπίνιο, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης (72′ Καθάριος).

ΞΑΝΘΗ (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά, Ντε Λούκας, Κοβάτσεβιτς, Κίκε (52′ Κάστρο), Ντουρίτσκοβιτς (85′ Αλμέιδα), Μπρίτο (73′ Μελισσόπουλος), Γέντρισεκ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις