Τετάρτη, 3 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ο Μοράτα “καθάρισε” για Τσέλσι! Έγραψε… ιστορία ο Κωνσταντόπουλος – videos

Ο Μοράτα “καθάρισε” για Τσέλσι! Έγραψε… ιστορία ο Κωνσταντόπουλος – videos
@ChelseaFC

Ο Λουκ Στιλ έκανε ότι μπορούσε για να σταματήσει την Τσέλσι, αλλά ο Αλβάρο Μοράτα ήταν το… κλειδί της νίκης στων “μπλε” κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ και αυτός που έδωσε στην ομάδα του Σάρι την πρόκριση στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Ιστορικό ρεκόρ για Κωνσταντόπουλο στη Μίντλεσμπρο!

Μπορεί ο Λουκ Στιλ να δυσκόλεψε το έργο της Τσέλσι, αλλά ο Αλβάρο Μοράτα ήταν αυτός που… νίκησε την Νότιγχαμ Φόρεστ (2-0) και έδωσε στους “μπλε” την πρόκριση στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού απέκρουσε το πέναλτι του Σεσκ Φάμπρεγκας (σ.σ. μετακομίζει στη Μονακό), ενώ είχε και άλλες σημαντικές επεμβάσεις. Ο Μοράτα όμως… κούνησε δυο φορές τα αντίπαλα δίχτυα (σκόραρε στο 49′ και στο 59′ αλλά δεν πανηγύρισε), ενώ έχασε και ένα… άχαστο από πολύ κοντά.

Την ίδια ώρα, η Μίντλεσμπρο νίκησε με 5-0 την Πίτερμπορο, με τον Ντίμι Κωνσταντόπουλο να… γράφει ιστορία. Σε ηλικία 40 χρόνων , ενός μήνα και επτά ημερών, ο Έλληνας πορτιέρε έγινε ο γηραιότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του αγγλικού συλλόγου.

https://twitter.com/Boro/status/1081553157480738817

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις