Site icon NewsIT

Ο ΠΑΟΚ “ψάχνεται” ακόμα! Προβλημάτισε με ΠΑΣ

08.08.2017 | 21:39
Ο ΠΑΟΚ “ψάχνεται” ακόμα! Προβλημάτισε με ΠΑΣ

Σαν “καμπανάκι” μπορούν να πάρουν στον ΠΑΟΚ την ισοπαλία (1-1) στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, σχεδόν μια εβδομάδα πριν τον πρώτο αγώνα των Θεσσαλονικέων με την Έστερσουντ για τα πλέι οφ του Europa League.

Στο ισόπαλο 1-1 -και έχοντας… προβληματική εικόνα- έμεινε ο ΠΑΟΚ στη φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Μια εβδομάδα πριν το πρώτο παιχνίδι με την Έστερσουντ, ο ΠΑΟΚ έδειξε να έχει σημαντικό πρόβλημα στην παραγωγή των φάσεων, με το 4-2-3-1 να μη αποδίδει (στην επίθεση μόνο ο Πρίγιοβιτς έδειχνε να προσπαθεί) και γενικά η εικόνα του ήταν… νωθρή μπροστά στους παίκτες του ΠΑΣ που εμφανίστηκαν πιο έτοιμοι.

Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 1′ με τον Πρίγιοβιτς, έχοντας όμως μέτρια και χωρίς.. ενέργεια συνέχεια. Ο ΠΑΣ πίεσε για την ισοφάριση, είχε δοκάρι στο 15′ σε κεφαλιά του Κόντε και πέντε λεπτά αργότερα έκανε το 1-1 με υπέροχο μακρινό σουτ του Νικολιά. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν πάει στα αποδυτήρια προηγούμενοι, αλλά η εκτέλεση φάουλ του Γιάκου (45′) σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε λίγο πιο… ζωηρός, αλλά και πάλι ακίνδυνος. Η συχνότητα των φάσεων δεν βελτιώθηκε, ωστόσο ο “δικέφαλος του Βορρά” έχασε στο 87′ την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, αλλά η κεφαλιά του Πρίγιοβιτς σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΣ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ (Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς): Ρέι, Μάτος (55’ Λύρατζης), Μαλεζάς, Βαρέλα, Δεληγιαννίδης, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάμπος (55’ Κόζακ), Ενρίκε, Μακ (68’ Μίσκοβιτς), Πρίγιοβιτς

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας (83′ Μαυροπάνος), Καρανίκας, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Γαρουφαλιάς, Γιάκος (80’ Βιντάλ), Χαλκιαδάκης (60’ Λίλα), Κόντε

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version