Κυριακή, 7 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Ο Πίρλο “κρεμάει” τα παπούτσια του! Το… χειροκρότημα της Μπαρτσελόνα

Πίρλο
ΑΠΕ

Τους τελευταίους μήνες της ποδοσφαιρικής του καριέρας διανύει ένας από τους παίκτες που… μοίραζε με μοναδικό τρόπο την μπάλα. Ο Αντρέα Πίρλο ανακοίνωσε πως στο τέλος του χρόνου θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Το τέλος της σπουδαίας καριέρας του Αντρέα Πίρλο…πλησιάζει. Το συμβόλαιο του Ιταλού “μαέστρου” με τη Σίτι της Νέας Υόρκης λήγει στο τέλος του χρόνου και η απόφαση του φαίνεται πως είναι οριστική.

Ο 38χρονος άσος έχει συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο και τότε θα αποχωρήσει από τα γήπεδα για να επιστρέψει στην Ιταλία.

“Δεν μπορώ να παίζω για πάντα ποδόσφαιρο”

Ο Πίρλο ανακοίνωσε την πρόθεσή του μέσω συνέντευξής του στην εφημερίδα “Gazzetta dello Sport”: “Αντιλαμβάνεσαι πότε έχει έρθει η ώρα της αποχώρησης. Είναι τα προβλήματα φυσικής κατάστασης που έχεις όλο και πιο συχνά, το γεγονός ότι δεν μπορείς να κάνεις προπόνηση όπως παλαιότερα”, τόνισε ο σπουδαίος μέσος και συμπλήρωσε: “Στην ηλικία μου, νομίζω ότι αυτά τα προβλήματα είναι αρκετά. Δεν μπορώ να παίζω για πάντα ποδόσφαιρο. Ήρθε η ώρα να κάνω κάτι άλλο.”

Να θυμίσουμε πως ο Πίρλο κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 με την εθνική ομάδα της Ιταλίας, έχει πάρει δύο Champions League με τη Μίλαν, ενώ έχει στη… συλλογή του και έξι πρωταθλήματα Serie A (δύο με τη Μίλαν και τέσσερα με τη Γιουβέντους).

Σύμφωνα με την εφημερίδα του Τορίνο, “Tuttosport”, οι άνθρωποι της Γιουβέντους θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό της, σε μια θέση στο διοικητικό σχήμα.

Η Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησε τον Ιταλό “μαέστρο”

Η είδηση της αποχώρησης του Πίρλο από την ενεργό δράση δεν άφησε αδιάφορη την Μπαρτσελόνα, που “ανέβασε” μια φωτογραφία του Ιταλού -σε “μάχη” με τον Μέσι- την οποία… συνόδευσε με εικονίδια χειροκροτήματος και τον χαρακτηρισμό “Θρύλος”.

https://twitter.com/FCBarcelona/status/916994747906035713

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις