Σάββατο, 17 Αυγ.
32oC Αθήνα

Ο Ρονάλντο “έσωσε” το αήττητο της Γιουβέντους! Η Ίντερ “κάρφωσε” τη Νάπολι – video

Ο Ρονάλντο “έσωσε” το αήττητο της Γιουβέντους! Η Ίντερ “κάρφωσε” τη Νάπολι – video
ΦΩΤΟ Reuters

Πέρασε σαν αλλαγή, αφού η Αταλάντα είχε φέρει… τούμπα το ματς και βρέθηκε να παίζει με παίκτη περισσότερο από την Γιουβέντους. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκρινε το τελικό 2-2 στο Μπέργκαμο και διατήρησε το αήττητο της “βέκια σινιόρα” στη Serie A. Δύο τέρματα ο Ζαπάτα – Η Σαμπντόρια νίκησε (2-0) την Κιέβο και ξεπέρασε τη Μίλαν. Η Νάπολι δεν μπόρεσε να πλησιάσει την πρωταθλήτρια, αφού ηττήθηκε στην έδρα της Ίντερ, με γκολ στις καθυστερήσεις (1-0).

Η Αταλάντα είναι η δεύτερη ομάδα -μετά την Τζένοα- που υποχρέωσε την Γιουβέντους σε απώλεια βαθμών στη Serie A. Η “βέκια σινιόρα” βρέθηκε… φάτσα με την πρώτη της ήττα στο ιταλικό πρωτάθλημα, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ο Μάσιμο Αλέγκρι επέλεξε να αφήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον πάγκο και είδε την Γιουβέντους να κάνει το 1-0 μέσα στο Μπέργκαμο μόλις στο 2′ με το αυτογκόλ του Τζιμιστι!

Η Αταλάντα όμως κατάφερε να φέρει το ματς… τούμπα, με τον Ζαπάτα να κάνει αρχικά το 1-1 στο 24′ και το 2-1 λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους (56′). Στο 53′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με παίκτη λιγότερο, αφού αποβλήθηκε ο Μπετανκούρ.

Η είσοδος του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς (65′) ήταν ο παράγοντας που έδωσε στην Γιουβέντους το βαθμό της ισοπαλίας. Ο Πορτογάλος επιθετικός σκόραρε στο 78′ με κοντινή κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Στο 90+1′ ακυρώθηκε σωστά γκολ του Μπονούτσι, ως οφσάιντ.

Η Νάπολι όμως έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει τη Γιουβέντους, γνωρίζοντας την ήττα στην έδρα της Ίντερ (1-0). ο Λαουτάρο Μαρτίνες ήταν αυτός που “πλήγωσε” τους “παρτενοπέι” με τέρμα που σημείωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα παίκτες, μετά τις αποβολές των Κουλιμπαλί (81’) και Ινσίνιε (90+5) με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Πλέον, η διαφορά της Γιουβέντους με τη Νάπολι αυξήθηκε στους 9 βαθμούς.

Στο συγκεκριμένο ματς, παραλίγο να δούμε ένα… τρομερό γκολ, αφού -αμέσως μετά τη σέντρα του αγώνα- ο Ικάρντι προσπάθησε να σκοράρει από το κέντρο του γηπέδου, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!

https://twitter.com/maurocossu90/status/1078012326727598081

Στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα παρέμεινε η Λάτσιο, μετά το 2-0 μέσα στην έδρα της Μπολόνια. Πτώση στην 6η θέση για τη Μίλαν, που νωρίτερα έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Φροζινόνε. Η Σαμπντόρια νίκησε με 2-0 την ουραγό Κιέβο και ξεπέρασε τους “ροσονέρι”.

Αποτελέσματα και σκόρερ

Αταλάντα – Γιουβέντους 2-2

(24’, 56’ Ζαπάτα / 2’ αυτ. Τζιμίστι, 79’ Κριστιάνο Ρονάλντο)

Μπολόνια – Λάτσιο 0-2

(30’ Λουίζ Φελιπε, 90’ Λούλιτς)

Κάλιαρι – Τζένοα 1-0

(45’ Ντιέγκο Φαρίας)

Φιορεντίνα – Πάρμα 0-1

(45’ Ινγκλέζε)

Σαμπντόρια – Κιέβο Βερόνα 2-0

(47’ Κουαλιαρέλα, 59’ Ραμίρες)

Ρόμα-Σασουόλο 3-0

(8′ πεν. Περότι, 23΄Σικ, 59′ Ζανιόλο-90′ Μπαμπακάρ)

Σπαλ-Ουντινέζε 0-0

Τορίνο-Έμπολι 3-0

(44′ Νκουλού, 49′ Ντε Σιλβέστρι, 75′ Φαλκέ)

Ίντερ-Νάπολι (1-0)

(90+1’ Μαρτίνες)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις