Πέμπτη, 25 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ανακοινώνει Τουρέ κι άλλους δύο!

Ολυμπιακός: Ανακοινώνει Τουρέ κι άλλους δύο!

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στην ημέρα τρεις μεταγραφές. Ο λόγος για τον Γιαγιά Τουρέ, τον Λούκας Πιαζόν και τον Ζοζέ Σα.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τον πρώτο φετινό στόχο του, καθώς προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League. Οι “ερυθρόλευκοι” περιμένουν να μάθουν σήμερα (31/8) τους αντιπάλους τους, ενώ θα ανακοινώσουν και τρεις ποδοσφαιριστές!

Ο πρώτος θα είναι ο Γιαγιά Τουρέ, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες και θα έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ενσωματωθεί στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Οι Άγγλοι λένε ότι το συμβόλαιο του παίκτη θα είναι 2,5εκ. ευρώ ετησίως και μαζί με την εφορία φτάνει κοντά στα 5 εκ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός δεν σταματάει, όμως, στον Τουρέ. Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ της Τσέλσι, Λούκας Πιαζόν, ο οποίος αποτελεί τον εκλεκτό του Μαρτίνς για τα άκρα, αλλά και μία “ανάσα” από τον τερματοφύλακα Ζοσέ Σα της Πόρτο. Είναι 25 ετών, έχει δουλέψει με τον Μαρτίνς στην Μαρίτιμο και θα αποτελέσει αναπληρωματικό του Γιαννιώτη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις