Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: “Έρχεται ο Μεριά κι υπογράφει για τρία χρόνια”

Ακόμα μία μεταγραφή είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός. Στην Ελλάδα αναμένεται τις επόμενες ώρες ο Γιασίν Μεριά, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Μία “ανάσα” από την απόκτηση του Γιασίν Μεριά βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι Τυνήσιοι θεωρούν, μάλιστα, τελειωμένη τη μεταγραφή του διεθνή στόπερ στους Πειραιώτες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sport.nessma.tv», ο Μεριά θα βρίσκεται στην Ελλάδα την Παρασκευή (13/7), προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό που τα έχει βρει σε όλα με την Σφαξιέν.

Ο 25χρονος αμυντικός αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες, με τους Τυνήσιους να υποστηρίζουν ότι η μεταγραφή του θα κοστίσει κοντά στα 1,6 εκατ. ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ποδόσφαιρο: Περισσότερα άρθρα