Site icon NewsIT

Ολυμπιακός – Μίλαν: “Μην περπατάτε μόνοι στην Αθήνα”

12.12.2018 | 13:46
Ολυμπιακός – Μίλαν: “Μην περπατάτε μόνοι στην Αθήνα”

Η Μίλαν αντιμετωπίζει αύριο (13/12) τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Στο Φάληρο θα βρεθούν αρκετοί φίλοι της ιταλικής ομάδας.

Με επίσημη ανακοίνωση της, η Μίλαν έδωσε οδηγίες ασφαλείας στους οπαδούς της που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ώστε να αποφευχθούν… δυσάρεστες καταστάσεις.

Οι άνθρωποι των “ροσονέρι” τονίζουν στους φίλους της ομάδας να μην περπατάνε μόνοι τους γύρω από την πόλη ή να φορούν φανέλα, κασκόλ ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να τους δηλώνει ότι είναι οπαδοί της Μίλαν.

Η ανακοίνωση

“Η Μίλαν ευχαριστεί τους οπαδούς της για τη μεγάλη προσήλωση κι αφοσίωση που επιδεικνύουν αποφασίζοντας να ακολουθήσουν την ομάδα για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναφέρουμε ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια του ταξιδιού:

– Θυμηθείτε να φέρετε την ταυτότητα ή το διαβατήριο που θα χρησιμοποιηθεί για την είσοδό σας στο γήπεδο.

– Για λόγους ασφαλείας σας αποθαρρύνουμε να περπατάτε μόνοι σας γύρω από την πόλη ή να φοράτε φανέλα, κασκόλ ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας δηλώνει ότι είστε οπαδός της Μίλαν.

– Μην χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να μεταβείτε στο γήπεδο. Επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες που διαθέτει ο σύλλογος”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version