Δευτέρα, 19 Αυγ.
28oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπέρνλι: Με τον κόσμο για το πρώτο βήμα! Το πλάνο του Μαρτίνς

Ολυμπιακός – Μπέρνλι: Με τον κόσμο για το πρώτο βήμα! Το πλάνο του Μαρτίνς
ΦΩΤΟ eurokinissi

Προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League κόντρα στην Μπέρνλι θέλει να πάρει απόψε (21:00) ο Ολυμπιακός στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Έτσι θα παρατάξει την ομάδα ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21:00, Novasports 2, newsIt.gr) την Μπέρνλι στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Στόχος του είναι να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στους ομίλους του Europa League, πανηγυρίζοντας με τη βοήθεια του κόσμου του (σ.σ. έχει γίνει κάλεσμα) μία νίκη με καθαρό σκορ, όπως ζήτησε κι ο Πέδρο Μαρτίνς στη χθεσινή (22/8) συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τους Άγγλους.

«Πρώτος μας στόχος είναι να κερδίσουμε και ο δεύτερος να κερδίσουμε αν γίνεται χωρίς να δεχτούμε γκολ για να έχουμε πλεονέκτημα εν όψει της ρεβάνς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος, ο οποίος ποντάρει αρκετά στον φορμαρισμένο Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Ο Έλληνας άσος είναι “καυτός” και πιστεύει ότι θα σκοράρει και κόντρα στον Μπέρνλι. “Δεν μου αρέσει να υπόσχομαι γκολ. Μου αρέσει να κρατώ χαμηλό προφίλ. Όταν κάτι μου πάει καλά, κλείνομαι λίγο στον εαυτό μου για να μου πάει ακόμη καλύτερα. Νιώθω πολύ καλά την τελευταία εβδομάδα και νομίζω ότι έχω άλλο ένα γκολ”, τόνισε ο Λάζαρος.

Το πλάνο του Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί κόντρα στην Μπέρνλι με… συνταγή Λουκέρνης, με βάση τα όσα έχει δοκιμάσει ο Πέδρο Μαρτίνς στις τελευταίες προπονήσεις. Ανοιχτό είναι, βέβαια, το ενδεχόμενο για κάποια έκπληξη από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Όπως όλα δείχνουν, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γιαννιώτης. Οι Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς και Μιράντα θα συνθέσουν την τετράδα της άμυνας. Ο Μπουχαλάκης με τον Καμαρά θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ και ο Φορτούνης θα βρίσκεται πιο μπροστά τους, έχοντας ελεύθερο ρόλο.

Η τριάδα της επίθεσης μοιάζει δεδομένη. Ο Χριστοδουλόπουλος θα ξεκινήσει δεξιά, ο Ποντένσε αριστέρα κι ο Γκερέρο θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις