Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: “Ο Ομάρ απέρριψε τη Γαλατασαράι γιατί θέλει να παίξει στην Αγγλία!” σύμφωνα με τη Guardian

10.01.2020 | 19:16
Ολυμπιακός: “Ο Ομάρ απέρριψε τη Γαλατασαράι γιατί θέλει να παίξει στην Αγγλία!” σύμφωνα με τη Guardian

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί εμφανίζεται να απέρριψε πρόταση της Γαλατασαράι σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της αγγλικής Guardian, το οποίος σημειώνει πως επιθυμία του παίκτη είναι η επιστροφή του στην Αγγλία.

“Άκυρο” έριξε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στη Γαλατασαράι, η οποία είχε εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της αγγλικής Guardian. Ο Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι και δεν έχει συμφωνήσει σε ανανέωση με τους “ερυθρόλευκους”.

Οι Άγγλοι γράφουν πως ο παίκτης έχει ως προτεραιότητα να παίξει στην Αγγλία αναφέροντας ενδεικτικά τις Άστον Βίλα και Κρίσταλ Πάλας ως ενδιαφερόμενες ομάδες, ενώ γίνεται λόγος ακόμα για ενδιαφέρον της Σελτικ αλλά και της ιταλικής Αταλάντα. Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται ακόμα αναφορά στο ότι ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον παίκτη τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν καθώς μαίνεται η “μάχη” του τίτλου με τον ΠΑΟΚ, ενώ υπάρχουν και τα ματς του Europa League όπου οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Άρσεναλ.

Το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της Guardian

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version