Δευτέρα, 21 Οκτ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Παρέλαση ονομάτων στους «ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός: Παρέλαση ονομάτων στους «ερυθρόλευκους»

Ελάχιστες ημέρες απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και αναμένονται πιθανές κινήσεις και από τον Ολυμπιακό. Από τη μια η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, αμέσως μετά την κλήρωση των ομίλων του Champions League, πως οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει και από την άλλη η δεδομένη πρόθεση των «ερυθρολεύκων» να ενισχυθούν με κεντρικό επιθετικό, έχουν φουντώσει τα σενάρια, με την μεταγραφολογία στον Ολυμπιακό να θυμίζει… μέρες Ιουνίου.

Βέβαια, το επικρατέστερο όνομα σε αυτή τη νέα «παρέλαση» παραμένει αυτό του Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο οποίος μάλιστα αποχαιρέτησε τους οπαδούς της ομάδας του, αμέσως μετά το σαββατιάτικο ντέρμπι της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα και στις δηλώσεις του ο 23χρονος Σέρβος επιθετικός παραδέχθηκε πως γνωρίζει για την πρόταση του Ολυμπιακού.
Από εκεί και πέρα, στη σχετική «λίστα» προστέθηκε και το όνομα του Λούκας Πέρεθ, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και τώρα βρίσκεται στην Άρσεναλ, αλλά ο 28χρονος Ισπανός είναι εκτός των πλάνων του Αρσέν Βενγκέρ.

Από την Τουρκία πάλι προέκυψε το όνομα του Ντεμπά Μπα. Ο 32χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός αγωνίζεται στην Μπεσίκτας αλλά ανήκει στην κινεζική ομάδα της Σανγκάης Σενούα. Ο τουρκικός Τύπος κάνει λόγο για προχωρημένες συζητήσεις, αν και κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν έχει διασταυρωθεί.

Όμως η «μεταγραφολογία» υπάρχει και για άλλες θέσεις, με την αγορά του Βελγίου να συνεχίζει να έχει την… τιμητική της! Έτσι, ακούστηκε πάλι το όνομα του 23χρονού κεντρικού αμυντικού της Μπριζ Μπιορν Ένγκελς, ωστόσο κρίνεται ακριβός καθώς ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει και αγγλικές ομάδες, ενώ και για τη θέση του τερματοφύλακα ο βελγικός Τύπος συνεχίζει να αναφέρει το όνομα του Σίλβιο Προτό, παρ? όλο που την περασμένη εβδομάδα οι «ερυθρόλευκοι» το διέψευσαν. Ο 34χρονος Βέλγος τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο με την Οστάνδη έως το 2020, ωστόσο οι Βέλγοι γράφουν πως πιέζει την ομάδα του για να τον παραχωρήσει στον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις