Site icon NewsIT

Ολυμπιακός – Πλατανιάς: Τάκη, Θέε τους! Πάρτι Θρύλου με αφιερώσεις στον κόουτς

05.11.2017 | 17:16
Ολυμπιακός – Πλατανιάς: Τάκη, Θέε τους! Πάρτι Θρύλου με αφιερώσεις στον κόουτς

Ο Ολυμπιακός δεν είχε δύσκολο αντίπαλο, σήμερα. Αντιθέτως, είχε έναν... καλεσμένο για να στήσει ένα πάρτι, όπως το ήθελε. Επικράτησε 5-1 του αδύναμου Πλατανιά και οι «ερυθρόλευκοι» ποδοσφαιριστές αφιέρωναν τα γκολ τους στον Τάκη Λεμονή.

Το live Ολυμπιακός – Πλατανιάς

Ο Ολυμπιακός… έστησε γιορτή μετά το 0-0 με την Μπαρτσελόνα, αλλά το κέρδος των «ερυθρόλευκων» ήταν άλλο. Αποδείχθηκε στο γήπεδο ότι ο Τάκης Λεμονής έχει κερδίσει τα αποδυτήρια και οι παίκτες της ομάδας που ήταν… ξεχασμένοι πριν ν’ αναλάβει -όπως ο Σισέ και ο Ανσαριφάρντ-, αλλά και ο Πάρντο απέδειξαν την αλλαγή που έχει φέρει στο κλίμα της ομάδας ο κόουτς των Πειραιωτών. Και οι τρεις του αφιέρωσαν προσωπικά τα γκολ που πέτυχαν, ενώ στον «ερυθρόλευκο» πάγκο επικρατούσαν μόνο χαμόγελα. Βέβαια, για να στηθεί το… πάρτι του «Takis» βοήθησε και το εύκολο έργο που είχε ο Ολυμπιακός, ο οποίος άνοιξε το δρόμο στον Πλατανιά για το γκολ μόνο όταν ολιγώρησε, λίγο πριν από τη λήξη του ματς. Το παιχνίδι άρχισε αφού κατέβηκαν πανό κατά των Κρητικών. Τα γκολ πέτυχαν οι Πάρντο στο 2΄ και στο 90΄, Μποτία στο 19΄, Σισέ στο 32΄ και Ανσαριφάρντ με πέναλτι στο 68΄. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Παπανικολάου στο 88΄. 

Ο αγώνας

Το σόου του Ολυμπιακού άρχισε νωρίς. Μόλις στο 2ο λεπτό κι έπειτα από σέντρα του Κούτρη, ο Πάρντο εκμεταλλεύθηκε το… πελάγωμα του Βάντερσον κι άνοιξε το σκορ. Ο Μποτία στο 19′ έδωσε «παρών» και στην επίθεση εκτός από την άμυνα. Σε σέντρα του Μάριν από αριστερά, ο Ισπανός με καρφωτή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξαφάνισαν τον αδύναμο αντίπαλό τους. Κυριάρχησαν πλήρως στο παιχνίδι και στο 32′ πέτυχαν και τρίτο γκολ. Τότε, ύστερα από κόρνερ του Μάριν, ο Σισέ σηκώθηκε ψηλά και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ είχε… special αφιέρωση στον Τάκη Λεμονή, που έβγαλε από τη ναφθαλίνη τον παίκτη, ενώ το σκορ είχε φτάσει ήδη σε τέτοια επίπεδα που επέτρεπε να στηθεί ένα πάρτι για τον προπονητή της ομάδας.

Στο β’ ημίχρονο ο κόουτς του Ολυμπιακού θέλησε να ξεκουράσει τους Μποτία, Ρομαό, Οφόε κι έβαλε μέσα τον Μάρτινς που δεν έχει ματς στα πόδια του. Εριξε κάπως τον ρυθμό, αλλά δεν άλλαξε τη ροή του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός διατήρησε την υπεροχή και στο 68′ έφτασε στο 4-0. Σε γύρισμα του Κούτρη η μπάλα βρήκε στο χέρι του Πατράλη. Ο Ανσαριφάρντ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κι έτρεξε κι αυτός για αφιέρωση στον Τάκη Λεμονή.

Στο 88′, ο Πλατανιάς βρήκε τον τρόπο να… τρυπώσει στην άμυνα του Ολυμπιακού και μείωσε με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια του Ενσικουλού και πλασέ του Παπανικολάου. Δύο λεπτά αργότερα, ο Πάρντο που είχε ανοίξει το σκορ, το «έκλεισε» κιόλας, με διαγώνιο σουτ. Τι έκανε μετά; Εύκολο να το μαντέψετε… Σωστά! Ενα «για ‘σένα» έδειξε στον Sir Takis.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Φιγκέιρας, Κούτρης, Μποτία (46′ Νικολάου), Σισέ, Ρομαό (67′ Μάρτινς), Ταχτσίδης, Οφόε (72′ Φορτούνης), Πάρντο, Μάριν, Ανσαριφάρντ.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Νίκος Μαναρώλης): Κοκκαλάς, Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Στάθης, Βάντερσον (70′ Παπανικολάου), Πλιάτσικας (24′ Ντικαμονά, 76′ Πριντέτα), Πατράλης, Ενσικουλού, Στάμου, Μπούντνικ, Κοροβέσης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version