Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: Προειδοποίηση από Μαρτίνς μετά την “τεσσάρα”! Έρχεται ο Αράο

25.07.2018 | 00:50
Ολυμπιακός: Προειδοποίηση από Μαρτίνς μετά την “τεσσάρα”! Έρχεται ο Αράο

“Καμπανάκι” προς τους παίκτες του Ολυμπιακού από τον Πέδρο Μαρτίνς, λίγο μετά τη νέα “τεσσάρα” των “ερυθρόλευκων”. “Έκλεισε” και έρχεται ο Γουίλιαν Αράο.

Η νέα φιλική συντριβή που γνώρισε ο Ολυμπιακός -αυτή τη φορά από την Αιντχόφεν- έκανε τον Πέδρο Μαρτίνς να στείλει ένα… προειδοποιητικό μήνυμα προς τους παίκτες της ομάδας.

Σε δηλώσεις του μετά το νέο 4-0 που γνώρισαν οι “ερυθρόλευκοι”, ο Μαρτίνς τόνισε ότι η κατάρρευση που παρατηρήθηκε και πάλι στους Πειραιώτες δεν μπορεί να συμβαίνει στον Ολυμπιακό και προειδοποίησε πως στην ενδεκάδα θα μείνουν οι παίκτες που παλεύουν…

Κατάρρευση Ολυμπιακού! «Τεσσάρα» από Άιντχοφεν στην επανάληψη – video

“Αυτό δεν γίνεται να συμβαίνει στον Ολυμπιακό. Το έχουμε ξαναδεί φέτος στην προετοιμασία και θέλω να προειδοποιήσω κάποιους παίκτες ότι αν θέλουν να μπουν στην ενδεκάδα, θα πρέπει να δουλέψουν πολύ σκληρά.

Υπάρχουν κάποιοι που όντως δουλεύουν πολύ καλά και δεν είναι δυνατόν να μένουν στο τέλος τα λάθη που έκαναν άλλοι παίκτες. Πρέπει να δούμε αυτούς που όντως παλεύουν και δουλεύουν για να μείνουν στην ενδεκάδα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρτίνς.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έφτασε σε συμφωνία με τη Φλαμένγκο για την απόκτηση του Γουίλιαν Αράο.

Οι συμφωνία των δυο πλευρών φαίνεται πως έκλεισε στα 2,6 εκατ. ευρώ, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Βραζιλιάνος μέσος θα βρεθεί στην Ελλάδα το αργότερο ως την προσεχή Παρασκευή.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version