Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: Η πρώτη συγκέντρωση και ο Μάρκοβιτς

15.06.2018 | 11:14
Ολυμπιακός

Τα κεφάλια... μέσα από σήμερα (15.06.2018) στον Ολυμπιακό, που θα έχει την πρώτη του συγκέντρωση για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Ενδιαφέρον για τον Μάρκοβιτς.

Μπορεί να είμαστε στα μέσα Ιουνίου, αλλά οι διακοπές για τους παίκτες του Ολυμπιακού τελείωσαν!

Το απόγευμα της Παρασκευής (15.06.2018/18:00) οι “ερυθρόλευκοι” θα συγκεντρωθούν στου Ρέντη για μία πρώτη επαφή με τον Πέδρο Μαρτίνς, και θα κάνουν ένα χαλαρό τρέξιμο στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Τις πρώτες δέκα μέρες οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στο Ζέεφελντ, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Από τη σημερινή συγκέντρωση θα απουσιάσουν οι Οφόε, Εμενίκε και Ταχτσίδης, ενώ θα λείπει με άδεια ο Μάριν. Την πρώτη τους γνωριμία με τον Μαρτίνς θα έχουν οι Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης, Γκερέρο, Καμαρά, Μάνος, Γιαννιώτης, Μπουχαλάκης, αλλά και οι Μανθάτης και Σάλιακας, που επιστρέφουν από τους δανεισμούς τους.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προσπάθειες του για μετεγγραφική ενίσχυση και από την Αγγλία υπάρχει η πληροφόρηση πως ενδιαφέρεται για τον Λαζάρ Μάρκοβιτς της Λίβερπουλ.

Οι “ρεβτς” δεν θέλουν να κρατήσουν τον 24χρονο Σέρβο εξτρέμ στο δυναμικό τους και ψάχνουν ομάδα να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version