Τετάρτη, 3 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Σπόρτινγκ: Οι “εκλεκτοί” και οι σκέψεις της πρεμιέρας του Champions League [vid]

Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τον πρώτο του φετινό αγώνα στους ομίλους του Champions League, κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ποιες αλλαγές σκέφτεται να κάνει ο Χάσι.

Ο Μπέσνικ Χάσι δεν είχε κάποιο απρόοπτο στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού για τον αγώνα της πρεμιέρας του Champions League, με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας κι έτσι η “ερυθρόλευκη” αποστολή δεν είχε κάποια έκπληξη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανακοίνωσε αποστολή 21 παικτών, από την οποία λείπουν τα ονόματα των ανέτοιμων Ταχτσίδη και Μποτία, όπως και του τραυματία Βούκοβιτς.

Ο Ολυμπιακός

Ετσι, η αποστολή του Χάσι αποτελείται από τους: Ανδρούτσο, Μπεν, Καρσελά, Χουτεσιώτη, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρη, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ζντιέλαρ.

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι και ΕΔΩ αυτές του τεχνικού της Σπόρτινγκ, Ζόρζε Ζέσους.

Τα σχέδια του Χάσι

Όσον αφορά τώρα τα σχέδια του Χάσι για την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον Ολυμπιακό, αυτή θα έχει σαν.. βάση αυτή που αγωνίστηκε κόντρα στη Ξάνθη και η οποία τον άφησε ικανοποιημένο, παρά το αποτέλεσμα.

Οι αλλαγές που πιθανότατα προκύψουν, αφορούν την είσοδο του Καρσελά στο αρχικό σχήμα και την αριστερή πτέρυγα, στη θέση του Σεμπά.

Μια ακόμα αλλαγή μάλλον θα είναι αυτή στο δεξί άκρο της άμυνας, εκεί όπου θα πάει ο Ελαμπντελαουί, με τον Φιγκέιρας να μετακινείται στα αριστερά.

Στο τέρμα –φυσικά- θα μείνει ο Καπίνο, ενώ δίδυμο κεντρικών αμυντικών θα είναι οι Ρομαό – Ένχελς

Στα χαφ, ο Χάσι φαίνεται να έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει έναν εκ των Ζντίελαρ ή Ανδρούτσου στο πλάι του Ζιλέ και να τοποθετήσει τον Οτζίτζα πίσω από τον Τζούρτζεβιτς, βγάζοντας εκτός του Φορτούνη και βάζοντας τον Μάριν στα δεξιά της επίθεσης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις