Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: Σενάριο για Νέτο! Το προφίλ του Πορτογάλου αμυντικού

01.05.2018 | 10:40
Ολυμπιακός: Σενάριο για Νέτο! Το προφίλ του Πορτογάλου αμυντικού

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, με τον νέο προπονητή της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, να εξετάζει διάφορες περιπτώσεις ποιοτικών παικτών για το κέντρο της άμυνας των Πειραιωτών.

Ο Πέδρο Μάρτινς θέλει να φέρει στον Ολυμπιακό έναν ποιοτικό κι έμπειρο στόπερ. Έχουν ακουστεί ήδη τα ονόματα των Ροντρίγκο Μολέντο της Ιντερνασιονάλ και Πεδράο της Γκιμαράες, ενώ στο προσκήνιο έρχεται και η περίπτωση του Λουίς Νέτο, ο οποίος είχε απασχολήσει τους Πειραιώτες και πριν από τρία χρόνια.

Ποιος είναι ο Νέτο

Ο Πορτογάλος αμυντικός ανήκει στη Ζενίτ, με την οποία έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο. Φέτος, δόθηκε δανεικός από τους Ρώσους στη Φενέρμπαχτσε, ωστόσο ο 30χρονος άσος δεν κατάφερε να καθιερωθεί ως βασικός και οι Τούρκοι δεν πρόκειται να κάνουν κίνηση για να τον αγοράσουν. Ούτε η Ζενίτ, πάντως, φαίνεται να τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν και ψάχνει ομάδα για να τον πουλήσει.

Ο Νέτο έχει 18 συμμετοχές με την Εθνική Πορτογαλίας, με την τελευταία να είναι στη φιλική ήττα από την Εθνική Ολλανδίας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version