Site icon NewsIT

Παναιτωλικός – Ατρόμητος: Από “σούπα”… ματσάρα! Εκπληκτικό 2-2

26.08.2017 | 21:16
Παναιτωλικός – Ατρόμητος: Από “σούπα”… ματσάρα! Εκπληκτικό 2-2

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα από τα... κλασικά της Superleague. Η επανάληψη όμως ήταν “λαμπερή”. Ο Ατρόμητος πήγε για το “τρίποντο” στο Αγρίνιο, αλλά ο Παναιτωλικός κατάφερε να ισοφαρίσει ισάριθμες φορές (2-2). Γκολάρα από τον Ντάουντα.

Ο Ατρόμητος κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα στα πρώτα λεπτά και προσπάθησε να φτάσει στην εστία των γηπεδούχων. Μόλις στο 8′ ο Ντιγκινί “απείλησε” με κεφαλιά τον Παναιτωλικό, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Το παιχνίδι παίχτηκε στο κέντρο, εκεί όπου οι Αγρινιώτες προσπάθησαν να πάρουν πρωτοβουλίες, χωρίς όμως να φτάνουν τα αντίπαλα καρέ. Οι Περιστεριώτες όμως απείλησαν και πάλι με τον Ντιγκινί στο 21′ και τελικά έφτασαν στο 0-1. Ο κινητήριος μοχλός του Ατρόμητου, Ούμπιντες, έκανε άψογη σέντρα από αριστερά στο 33′ και ο Ντιγκινί -με κεφαλιά- άνοιξε το σκορ.

Άξιο αναφοράς, πως οι γηπεδούχοι -που δεν είχαν φάση στο πρώτο 45λεπτο- διαμαρτυρήθηκαν για τη φάση του γκολ, ζητώντας φάουλ του σκόρερ στον Ροντρίγκες, στο ξεκίνημα της. Άλλωστε, αυτός ήταν και ο λόγος που ο διαιτητής απέβαλε τον Κουτσοσπύρο (ανήκει σταφ του Παναιτωλικού).

Το παιχνίδι διακρίθηκε για τις σκληρές μονομαχίες και στην επανάληψη. Το θέαμα… έλειψε, αλλά ο Παναιτωλικός κατάφερε -στην πρώτη του ευκαιρία στο ματς- να φτάσει στην ισοφάριση (68′) με το παρθενικό τέρμα του Χαντάκια. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Έλληνας αμυντικός βρέθηκε ολομόναχος στο ύψος της μικρής περιοχής και με καρφωτή κεφαλιά, έκανε το 1-1.

Η χαρά των γηπεδούχων εξαφανίστηκε στο επόμενο λεπτό και μάλιστα με απίστευτο τρόπο! Ο Ντάουντα πήρε την μπάλα αρκετά μέτρα μακριά από την μεγάλη περιοχή του Παναιτωλικού, έπιασε απίστευτο βολέ σουτ και την έστειλε στο αριστερό “παραθυράκι” της εστίας του Κυριακίδη για το 1-2.

Το παιχνίδι όμως δεν κρίθηκε εκεί. Στο 79′ οι Αγρινιώτες έφυγαν στην αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Μοράρ, που πλάσαρε εύστοχα για το 2-2. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ολική ανατροπή, φόρτωσαν την επιθετική τους γραμμή, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version