Παρασκευή, 6 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Παναιτωλικός – Ατρόμητος: Πέρασε από το Αγρίνιο με… killer Κουλούρη!

Παναιτωλικός – Ατρόμητος: Πέρασε από το Αγρίνιο με… killer Κουλούρη!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλύτερος από τον Παναιτωλικό -μέσα στο Αγρίνιο- και κατάφερε να μπει νικηφόρα στο πρωτάθλημα (2-1) έχοντας για… μπροστάρη τον Κουλούρη, που “κούνησε” δυο φορές τα αντίπαλα δίχτυα.

Με το… δεξί κατάφερε να μπει ο Ατρόμητος στο νέο πρωτάθλημα της Superleague. Οι Περιστεριώτες έδειξαν πολύ καλά στοιχεία μέσα στο Αγρίνιο, εκμεταλλεύτηκαν τη “χλωμή” εικόνα των γηπεδούχων και επικράτησαν με 2-1. Και τα δυο τέρματα των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Κουλούρης, που έχει αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να μπει δυνατά -ως γηπεδούχος- αλλά ο Μέγερι ήταν σε ετοιμότητα στο 7′ και έδιωξε το σουτ του Μανά. Ο Ατρόμητος έδειξε να είναι εκτός κλίματος στο πρώτο δεκάλεπτο, με τις δυο ομάδες όμως να κάνουν αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις τους. Στο 12′ ήρθε και η πρώτη τελική από τους Περιστεριώτες, με τον Κυριακίδη να μπλοκάρει εύκολα την κεφαλιά του Κουλούρη.

Οι φιλοξενούμενοι όμως -που παρουσίασαν σημαντικά προβλήματα στην αμυντική τους λειτουργία- ανέβασαν στη συνέχεια… στροφές και είχαν τις καλύτερες στιγμές για να ανοίξουν το σκορ. Στο 22′ Μανούσος έφυγε στην αντεπίθεση, ελίχθηκε στα όρια της μεγάλης περιοχής, έπιασε το σουτ, αλλά ο Κυριακίδης έδιωξε με τα πόδια. Στο 32′ “άγγιξε” και σε μια κόντρα επίθεση, ο Γιαννούλης έδωσε έτοιμο γκολ στον Σάκιτς, αλλά το πλασέ μέσα απ’ τη μικρή περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ. Η τρίτη ευκαιρία χάθηκε δύο λεπτά αργότερα, με τον Κυριακίδη να διώχνει δύσκολα το σουτ του Βασιλακάκη.

Η εικόνα του ματς…. έδειχνε Ατρόμητο και το γκολ τελικά ήρθε στο 36′. Ο Ούμπιδες έκανε την εκτέλεση φάουλ, ο Κουλούρης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στον Έρικσον, αιφνιδίασε τον Κυριακίδη και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1. Λίγο πριν οι δυο ομάδες όμως πάνε στα αποδυτήρια, είχαμε την ισοφάριση. Ο Ρισβάνης ανέτρεψε τον Μανέ και ο Μάζουρεκ στάθηκε εύστοχος από το σημείο του πέναλτι για το 1-1.

Το παιχνίδι διατήρησε τον καλό του ρυθμό και στην επανάληψη, με τις δυο ομάδες να παίζουν επιθετικά. Ο Παναιτωλικός είχε μια ελαφρά υπεροχή στα πρώτα λεπτά, αλλά ο Ατρόμητος και πάλι “πάτησε” καλύτερα και είχε τις πιο καλές στιγμές. Στο 65′ το εκτός μεγάλης περιοχής σουτ του Μανούσου πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κυριακίδη, αλλά στο 76′ ήρθε το… αναμενόμενο 1-2, με τον Κουλούρη να σκοράρει -με κοντινή κεφαλιά- για δεύτερη φορά στο ματς.

Τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν… χαλαρά για τους φιλοξενούμενους. Ο Ατρόμητος είχε τον έλεγχο, δεν απειλήθηκε κι έτσι έφτασε στο “διπλό” και το… τρίποντο με το ξεκίνημα της Superleague. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Λιάβας -ξεκίνησε το ματς για τον Παναιτωλικό- έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της ομάδας του Αγρινίου, ο οποίος αγωνίζεται στην επαγγελματική κατηγορία (17 ετών και 5 μηνών).

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις