Site icon NewsIT

Παναιτωλικός για Ευρώπη! Απόλλων για… Football League – videos

10.12.2018 | 21:12
Παναιτωλικός για Ευρώπη! Απόλλων για… Football League – videos

Ο Παναιτωλικός επέστρεψε άμεσα στις νίκες, επικρατώντας με 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στο Αγρίνιο για τη 13η αγωνιστική της Superleague και έφθασε πλέον τους 18 βαθμούς, έναν λιγότερο από Παναθηναϊκό, Άρη και Ξάνθη που ισοβαθμούν στην 5η θέση. Παραμένει ουραγός η "ελαφρά ταξιαρχία".

Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Αγρίνιο και προηγήθηκε γρήγορα με 2-0 στο ματς της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ενώ κατάφερε να πάρει τη νίκη, παρά τη μείωση του σκορ και την “πίεση” της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ, στο τέλος του αγώνα.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Τοσκάνη να κάνει ωραία ενέργεια και γύρισμα από δεξιά, βγάζοντας σε θέση για γκολ τον Μπαρμπόσα μέσα στην περιοχή, με τον Βραζιλιάνο να κάνει εύκολα το 1-0.

Η ομάδα του Δέλλα ήταν “κυρίαρχη” στη συνέχεια του αγώνα και δεν άργησε να βρει και ένα δεύτερο τέρμα, με τον Μοράρ να τελειώνει ιδανικά με συρτό σουτ, μία προσπάθεια από το ύψος της περιοχής για το 2-0.

Το ματς φάνηκε να τελειώνει ήδη από το πρώτο ημίχρονο, όμως ένα γρήγορο γκολ του Μπεντινέλι στην πρώτη φάση του δεύτερου μέρους, άλλαξε την εικόνα του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν ψυχολογία από το 2-1 και “πίεσαν” σε όλο το δεύτερο ημίχρονο για την ισοφάριση, βρήκαν όμως απέναντί τους τον Κυριακίδη, ο οποίος σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις αρνήθηκε ένα δεύτερο γκολ, για τον Απόλλωνα.

Οι συνθέσεις στο Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Τσοκάνης, Μάλης, Άργκους, Ντίας, Λουσέρο, Μανά (68΄ Λιάβας), Μπαρμπόσα (85΄ Τσιγγάρας), Μοράρ (61΄ Μάζουρεκ), Καμαρά
Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον, Τζανετόπουλος, Κοντοές, Λούκιτς, Οριουέλα, Ακόστα (66΄ Ναδάλες), Κονέ, Γκίνο (46΄ Ντουρσό), Μπεντινέλι, Τριάδης (35΄ Ντεφεντερίκο), Ελ Χέλβε

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version