Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 111-79 ΤΕΛΙΚΟ: Πράσινος “τυφώνας”… ισοπέδωσε την Ένωση στο ΟΑΚΑ!

23.12.2018 | 20:53
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 111-79 ΤΕΛΙΚΟ: Πράσινος “τυφώνας”… ισοπέδωσε την Ένωση στο ΟΑΚΑ!

Απίστευτο ξέσπασμα για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, καθώς συνέτριψε με 32 πόντους διαφορά την ΑΕΚ για τη 10η αγωνιστικής της Basket League και με το εντυπωσιακό 111-79, έδειξε σημάδια... ζωής, μετά τα απανωτά "χαστούκια" στην Euroleague. Απογοητευτική εικόνα για την Ένωση, που έχασε στο τέλος και τον κορυφαίο της παίκτη, τον Βινς Χάντερ, με τραυματισμό.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε κλάσεις ανώτερος της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και με το κορυφαίο πρώτο του δεκάλεπτο στη φετινή Basket League, μετέτρεψε από την αρχή σε περίπατο, το ντέρμπι με την Ένωση.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ήταν ο κορυφαίος στο απίθανο ξεκίνημα των πρασίνων στο ματς, με τους Μήτογλου και Λάσμε να είναι επίσης μεταξύ των διακριθέντων και ενώ όλοι οι παίκτες του Βόβορα βοήθησαν στην “εκτίναξη” του σκορ στο τελικό 111-79.

Οι Ρατάν – Μέις και Χάντερ “πάλευαν” μόνοι τους στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ματσιούλις να ανεβαίνει στο β’ μέρος, αλλά να μην μπορεί να γλιτώσει τη συντριβή για την ομάδα του Μπάνκι.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ από το newsit.gr

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, η οποία και έριξε την ομάδα στην 11η θέση της κατάταξης στη Euroleague και ενώ είχε ήδη αποχωρήσει ο Τσάβι Πασκουάλ, με τον Βόβορα να αναλαμβάνει τη θέση του υπηρεσιακού προπονητή.

Αντίθετα η ΑΕΚ εμφανίζεται “τρένο” σε Ελλάδα και Ευρώπη τις τελευταίες αγωνιστικές και δοκιμάζεται στην κοινή της έδρα με το Τριφύλλι, θέλοντας να αποδείξει ότι φέτος στοχεύει ακόμη ψηλότερα σε σχέση με την περσινή εξαιρετική της σεζόν.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version