Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός: Αυτοί θα “τρέξουν” την ΠΑΕ! Ώρα… εκδικάσεων

05.02.2018 | 18:16
Παναθηναϊκός

Ο Αγησίλαος Τουμαζάτος απομακρύνθηκε από τη θέση του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πλέον υπάρχουν 4 άτομα που θα “τρέξουν” την ομάδα αυτή τη δύσκολη περίοδο. Μεγάλα ζητήματα... μπροστά.

Ο κ. Τουμαζάτος βρισκόταν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μία πενταετία και είχε αναλάβει τη διαχείριση της ομάδας και -ειδικά- το τελευταίο διάστημα τα οικονομικά θέματα, τις αδειοδοτήσεις και το κομμάτι των διακανονισμών – προσφυγών.

Τη Δευτέρα όμως, ο πρόεδρος του “τριφυλλιού”, Βασίλης Κωνσταντίνου, του ανακοίνωσε την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου για την απομάκρυνση του από τον σύλλογο.

Στη συνέχεια, ο κ. Κωνσταντίνου ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΠΑΕ -που μένουν αρκετούς μήνες απλήρωτοι- πως θα υπάρξουν 4 άτομα τα οποία θα “τρέξουν” την ομάδα αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Η τετραμελής επιτροπή θα αποτελείται από τον πρόεδρο, Βασίλη Κωνσταντίνου, τον διευθύνοντα σύμβουλο Στράτο Σωπήλη, τον οικονομικό διευθυντή, Γιώργο Στάμο και τον Αλέκο Σφυρή, ο οποίος αποτελεί το νέο πρόσωπο στις λήψεις αποφάσεων της ΠΑΕ.

Από την πλευρά τους, οι υπάλληλοι εξέφρασαν τα παράπονα τους, για το γεγονός πως είναι απλήρωτοι εδώ και έξι μήνες. Η… απάντηση που πήρα, ήταν πως γίνεται προσπάθεια για να βρεθούν χρήματα και να πάρουν ένα μέρος των μισθών τους, κάτι που ακούνε εδώ και καιρό.

Κρίσιμη περίοδος

Να αναφέρουμε πως την Τρίτη (06/02) εκδικάζονται οι υποθέσεις των Τελάντερ – Ταυλαρίδη και την Τετάρτη (07/02) αυτές των Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ.

Την ίδια στιγμή, φαίνεται πως είναι θέμα ημερών η αλλαγή στο κτήριο που στεγάζεται ο Παναθηναϊκός. Η “πράσινη” ΠΑΕ οφείλει ενοίκια έξι μηνών στην ιδιοκτήτρια των τωρινών γραφείων, η οποία τους ενημέρωσε πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια και πως θα πρέπει να αποχωρήσουν.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version