Τετάρτη, 24 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Έκλεισε” Μουνιέ!

Παναθηναϊκός: “Έκλεισε” Μουνιέ!

Μετεγγραφικός οργασμός στον Παναθηναϊκό! Μετά την πώληση του Ζέκα, οι “πράσινοι” βγήκαν στην αγορά, προκειμένου να κλείσουν το ρόστερ τους. Ο Γιακούμπα Σιλά πέρασε από ιατρικές εξετάσεις κι υπέγραψε στους “πράσινους”, ενώ μέχρι το βράδυ αναμένεται στην Αθήνα ο Αντονί Μουνιέ.

Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε αστραπιαία κι “έκλεισε” τον Αντονί Μουνιέ. Ο Γάλλος εξτρέμ αναμένεται σήμερα (30/8) στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους “πράσινους”. Ο 29χρονος άσος ανήκει στην Μπολόνια, η οποία τον παραχώρησε πέρυσι δανεικό στις Σεντ Ετιέν και Αταλάντα.

Πρόκειται για έναν ποιοτικό εξτρέμ, τον οποίο είχε ξεχωρίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο Έλληνας τεχνικός τον ήθελε εδώ κι 1,5 μήνα. Τότε, όμως, ήταν πολύ ακριβός, με τον Μουνιέ να ρίχνει τις απαιτήσεις του και να τα βρίσκει με το “τριφύλλι”.

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε και τη μετεγγραφή του Γιακούμπα Σιλά. Ο 27χρονος μέσος, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Ζέκα, πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις κι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους “πράσινους”. Ο Σιλά, ο οποίος ανήκει στη Ρεν, ήρθε στην Αθήνα μόνο για λίγες ώρες κι επιστρέφει απόψε (30/8) το βράδυ στο Μαρόκο, όπου και θα ενσωματωθεί εκ νέου στις προπονήσεις του Μάλι. Οι δύο ομάδες θα “συγκρουστούν” σε διπλά παιχνίδια, την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου και την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις