Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Εκτός μάχης ο Κολοβός με ΟΦΗ!

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί απέναντι στον ΟΦΗ για την 15η αγωνιστική της Superleague, χωρίς τον Δημήτρη Κολοβό, ο οποίο θα απουσιάσει για δεύτερο σερί ματς μετά από εκείνο με τη Λαμία καθώς δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Τις υπηρεσίες του Δημήτρη Κολοβού θα στερηθεί ξανά ο Παναθηναϊκός στο αυριανό (18/12) ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, καθώς ο Έλληνας επιθετικός δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε κι έτσι ο Γιώργος Δώνης δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του “τριφυλλιού”. Αντίθετα επέστρεψαν και υπολογίζονται κανονικά οι Σένκεφενλντ, Χρήστος Δώνης και Γιόχανσον.

Tην αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελούν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Θεοχάρης, Νούνες, Πούγγουρας, Καμπετσής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ποδόσφαιρο: Περισσότερα άρθρα