Τετάρτη, 3 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Γι’αυτό καθυστερεί ο Παϊρότζ! Επικοινωνία με Αλαφούζο

Παναθηναϊκός: Γι’αυτό καθυστερεί ο Παϊρότζ! Επικοινωνία με Αλαφούζο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός “τρελαίνει” τον κόσμο στο γήπεδο, αλλά στα διοικητικά του, το τοπίο παραμένει θολό, με τις εξελίξεις στο θέμα του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να παραμένουν στάσιμες, αλλά με… αιτία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το Βέλγιο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει επικοινωνήσει την είσοδο της Pan Asia και του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας δεν έχει καταβάλλει ακόμη το παραμικρό ποσό στην ΑΜΚ του Τριφυλλιού.

Από Δευτέρα (22/10) μάλιστα “ανοίγει” και η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για τους μη μετόχους, με το ρεπορτάζ να θέλει την πλευρά του υποψήφιου μεγαλομετόχου να έχει επικοινωνήσει με τον νυν “ισχυρό άνδρα” του ποδοσφαιρικού τμήματος για τη διαβεβαίωση ότι τα χρήματα… έρχονται και αναμένονται κάποιες τραπεζικές διαδικασίες.

Όπως προκύπτει από το Βέλγιο όμως, ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ φαίνεται ότι περιμένει και κάτι ακόμη πριν ολοκληρώσει την είσοδό του στα διοικητικά του Τριφυλλιού και αυτό είναι η πώληση της Μουσκρόν. Ο Ταϊλανδός φέρεται κοντά στη συμφωνία με αγοραστή από τη Λατινική Αμερική για τον βελγικό σύλλογο και η ολοκλήρωσή της, υποτίθεται ότι θα τον οδηγήσει άμεσα και στον Παναθηναϊκό.

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις