Παρασκευή, 19 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Κατέβαλε ποσό στον Βέμερ! Η τακτική για να γλιτώσει

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε 50.000 ευρώ στον Βέμερ. Πρόκειται για τα χρήματα της μίας ληξιπρόθεσμης δόσης του διακανονισμού που είχε γίνει με τον πρώην παίκτη του.

Το ποσό των 50.000 ευρώ κατέθεσε ο Παναθηναϊκός στον Γενς Βέμερ. Η συγκεκριμένη “δόση” αποτελεί μέρος ενός διακανονισμού που είχαν προχωρήσει το “τριφύλλι” με τον Γερμανό ποδοσφαιριστή.

Η τακτική που θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός

Η διοίκηση των “πράσινων” δεν φαίνεται διατεθειμένη να καταβάλει όλο το ποσό που οφείλεται στον Γερμανό αλλά τις δόσεις που είναι ληξιπρόθεσμες και όλα δείχνουν ότι έτσι θα κινηθεί μέχρι τέλους στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Η “πράσινη” ΠΑΕ έχει απευθυνθεί στην ΕΠΟ ώστε να της διευκρινιστεί το ποσό που πρέπει να καταβληθεί στον Βέμερ υποστηρίζοντας ότι μπορεί να γλιτώσει την αφαίρεση των τριών βαθμών.

Εκτός όμως από αυτή την κίνηση οι άνθρωποι του τριφυλλιού προσέφυγαν στο διαιτητικό δικαστήριο, που είχε αποφανθεί υπέρ του Γερμανού παίκτη. Από την πλευρά τους οι “πράσινοι” ζήτησαν να διοθωρθεί την απόφαση, τονίζοντας ότι η αφαίρεση βαθμών θα αναιρεθεί αν δοθούν οι δόσεις που έχουν λήξει. Εάν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο τότε ο Παναθηναϊκός θα γλιτώσει το -3 και θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 50.000 ευρώ στον Γερμανό κάθε μήνα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις