Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός: Γλίτωσαν οι “πράσινοι”! Ισόπαλοι με τους Βοιωτούς

27.08.2017 | 21:35
Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός: Γλίτωσαν οι “πράσινοι”! Ισόπαλοι με τους Βοιωτούς

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πανηγυρίσει ούτε στη δεύτερη αγωνιστική της Superleague την πρώτη του νίκη. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο και θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή γι' αυτό το αποτέλεσμα, μιας και οι Βοιωτοί έχασαν ανεπανάληπτες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρουν το διπλό.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό κι αν οι παίκτες του ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, θα είχαν φύγει με ένα ιστορικό διπλό από τη Λεωφόρο. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, η οποία αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 49′ και μετά λόγω αποβολής του Ευαγγέλου, ήταν παντελώς ακίνδυνη επιθετικά, μιας κι αδυνατούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ, ενώ όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο ήταν πολύ τυχερή που δε δέχτηκε κάποιο γκολ από τους Βοιωτούς.

Ο Παναθηναϊκός δεν νίκησε ούτε στη δεύτερη αγωνιστική κι έτσι έχει 0 βαθμούς με τις δύο ισοπαλίες που έχει πάρει. Υπενθυμίζεται ότι οι “πράσινοι” ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.

Ο αγώνας

Πολύ κακό ήταν το πρώτο μέρος στη Λεωφόρο, με τους “πράσινους” να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να αδυνατούν να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Από την πλευρά του, ο Λεβαδειακός ήταν πολύ καλά στημένος στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθούσε να “χτυπήσει” στις αντεπιθέσεις.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 25′, με τον Άλτμαν να κάνει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και τον Επασί να αποκρούει δύσκολα. Στα τελευταία είκοσι λεπτά του πρώτου μέρους, οι Βοιωτοί πήραν μέτρα στο γήπεδο κι έχασαν δύο ευκαιρίες για γκολ. Η κεφαλιά του Γιακουμάκη έφυγε άουτ στο 33′, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μητρόπουλου στο 41′.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Παναθηναϊκό. Οι “πράσινοι” έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ευαγγέλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Γιακουμάκη στο 49′.

Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά, ο Λεβαδειακός πήρε τον έλεγχο του αγώνα κι άρχισε να χάνει τη μία ευκαιρία μετά την άλλη για να ανοίξει το σκορ απέναντι στον ελλιπή, με αριθμητικό μειονέκτημα και κουρασμένο από το ταξίδι στο Μπιλμπάο, Παναθηναϊκό. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν ήταν ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες σε ένα πεντάλεπτο-φωτιά με τους Μπραντάο (71΄), Γιουσούφ (73΄) και ξανά Μπραντάο (74΄).

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη γλίτωσε από του χάρου… τα δόντια, ενώ ο Τσάβες λίγο έλειψε να χαρίσει στο φινάλε τη νίκη στον Παναθηναϊκό, αλλά το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή, σταμάτησε στον εξαιρετικό Επασί.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Κολοβέτσιος, Ζέκα, Καμπέσας (46΄ Τσάβες), Λουντ, Άλτμαν (67΄ Γιόχανσον), Λουσιάνο, Μολίνς (72΄ Χατζηγιοβάνης)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Ζαραδούκας, Μεντί, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Τσαμπούρης, Νιάσε, Μητρόπουλος (86΄ Καλτσάς), Γιακουμάκης (86΄ Καψάσκης), Γιουσούφ, Μπραντάο (77΄ Βασιλείου)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version