Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός: Νέες επαφές και αισιοδοξία για Δώνη

09.05.2018 | 23:06
Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει το Χρήστο Δώνη στην ομάδα και μετά και τις νέες επαφές του Βασίλη Κωνσταντίνου με τον ατζέντη του παίκτη, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η "χρυσή τομή".

Με τον Παναθηναϊκό να έχει δεχτεί απαγόρευση μετεγγραφών, οι ανανεώσεις με το υπάρχουν ρόστερ είναι ουσιαστικά υποχρεωτική για την ομάδα και προς αυτή την κατεύθυνση υπήρξαν και νέες επαφές με το Χρήστο Δώνη.

Ο εκ των αρχηγών του Τριφυλλιού την τρέχουσα περίοδο βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τους “πράσινους” και στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου συζήτησε ξανά με τον ατζέντη του, Αντώνη Αποστολόπουλο, στο περιθώριο του τελικού κάτω των 17 ετών.

Από την ΠΑΕ εκφραζόταν μάλιστα αισιοδοξία ότι θα βρεθεί τελικά η “χρυσή τομή” και οι δύο πλευρές θα ανανεώσουν το συμβόλαιό τους.

Αντίθετα, στο “μέτωπο” του Ρόμπιν Λουντ τα πράγματα είναι πιο δύσκολα με τον παίκτη να ζητά διπλασσιασμό των απολαβών του στις 300.000 ευρώ, ποσό που δεν φέρεται διατεθειμένη να δώσει ακόμη, η διοίκηση των “πρασίνων”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version