Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός: Γλίτωσε τα… χειρότερα μέσα στη Λεωφόρο

03.02.2018 | 21:32
Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός

Βλαχοδήμος και Κυριακίδης ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του αγώνα της Λεωφόρου. Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν του έκανε τη.. χάρη να τον νικήσει ανήμερα των γενεθλίων του (0-0). Μεγάλες επεμβάσεις από τους δυο πορτιέρε. Ντεμπούτο με... ποδοσφαιρικό θράσος από Μπουζούκη. Αναγκαστική αλλαγή ο Κουρμπέλης.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να γιορτάσει… σωστά τα 110α γενέθλια του μέσα στη Λεωφόρο (0-0). Το “τριφύλλι” έδειξε τις “χτυπητές” αδυναμίες του κόντρα στον Παναιτωλικό -μετά τις αποχωρήσεις στο ρόστερ του- και θα μπορούσε να είχε χάσει μέσα στην έδρα του, αν δεν είχε σε “μεγάλη” βραδιά τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Σημαντικές επεμβάσεις και από τον έτερο πορτιέρε του αγώνα, Κυριακίδη. Το “τριφύλλι” έφτασε έτσι τους 24 πόντους και συνεχίζει να παλεύει με τα προβλήματα του, ενώ ο παναιτωλικός ανέβηκε στους 20 βαθμούς.

Αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού ο Κουρμπέλης, ενώ εντυπωσίασε με την εικόνα του ο νεαρός Μπουζούκης, που έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι…

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν “μοιρασμένο”, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να αναλάβουν τα ηνία του αγώνα, αλλά να κάνουν αρκετά λάθη στο χώρο του κέντρου. Αυτό το κατάφερε πρώτος ο Παναιτωλικός, που μάλιστα “άγγιξε’ και το 0-1 στο 16′. η εκτέλεση φάουλ του Μοράρ από πολύ καλό σημείο έστειλε την μπάλα να τραντάξει το δεξί δοκάρι του Βλαχοδήμου.

Παρά το γεγονός πως είχε τον Κουρμπέλη με πρόβλημα από τα πρώτα λεπτά του ματς, ο Παναθηναϊκός ανέβασε.. στροφές και στο 24′ έχασε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία. Μετά από λάθος των φιλοξενούμενων, ο Δώνης έγινε κάτοχος της μπάλας, μπήκε στη μεγάλη περιοχή του Παναιτωλικού, όμως την τελευταία στιγμή ο Μιχάι έβαλε κόντρα και παραχώρησε κόρνερ.

https://twitter.com/Super_League_GR/status/959849345683197952

Ο Κουρμπέλης έστειλε μήνυμα στον Μαρίνο Ουζουνίδη πως θα.. αντέξει μέχρι το ημίχρονο και το “τριφύλλι” συνέχισε να πιέζει από τη δεξιά του πτέρυγα με Χατζηγιοβάνη και Γιόχανσον. Οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν πολύ καλά στημένοι στην άμυνα τους και δεν απειλήθηκαν ούτε όταν το “τριφύλλι” άρχισε τις… σέντρες, λίγο πριν την ολοκλήρωση του “χλωμού” πρώτου μέρους.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Μαρίνος Ουζουνίδης πέρασε τον Μυστακίδη στη θέση του Κουρμοπέλη, βάζοντας τον Λουντ δίπλα στον Κάτσε στο χώρο του κέντρου. Ο Έλληνας επιθετικός έδειξε δραστήριος, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να προκύψουν κενά στην αντίπαλη άμυνα.

Ο Παναιτωλικός αμύνθηκε πολύ καλά και μάλιστα στη συνέχεια είχε σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, αλλά βρήκε μπροστά του τον ικανότατο Βλαχοδήμο. Στο 59′ ο νεαρός πορτιέρε απέκρουσε την κοντινή κεφαλιά του Κλέσιο, ενώ στο 62′ έδιωξε τα σουτ των Ντίας και Μαρινάκη.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε στη συνέχεια με Κάτσε – Λουντ – Άλτμαν στη μεσαία γραμμή και Μυστακίδη – Κουλιμπαλί στα άκρα, ενώ στο 78′ μπήκε ο Μπουζούκης και αντικατέστησε τον Άλτμαν (έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα, αγωνίστηκε σαν “8άρι” και έβγαλε… ποδοσφαιρικό θράσος).

Οι “πράσινοι” έδειξαν βελτίωση και στο 89′ έχασαν μοναδική ευκαιρία να πάρουν τη νίκη. Ο Μυστακίδης έπιασε το γυριστό σουτ από τα όρια της μικρής περιοχής, αλλά ο Κυριακίδης έδιωξε εντυπωσιακά σε νέο κόρνερ, με επέμβαση στο δεξί του “παραθυράκι”, στην τελευταία φάση του ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιοχάνσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Κάτσε, Δώνης, Λούντ, Κουρμπέλης (46′ Μυστακίδης), Άλτμαν (78′ Μπουζούκης), Χατζηγιοβάνης (71′ Κουλιμπαλί).

Στον πάγκο έμειναν: Διούδης, Αυλωνίτης, Ευαγγέλου, Πίσπας.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Περέιρα, Ρόσα (90’+4′ Νταλακούρας), Κλέσιο (78′ Μπαρμπόσα), Ντίας, Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνης, Μαρινάκης, Βασιλούδης (88′ Χαντάκιας), Μιχάι, Μοράρ.

Στον πάγκο έμειναν: Σταματόπουλος, Μύγας, Βακράκος, Σοάρες.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version