Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Πέλκας για τον επαναληπτικό στο Κύπελλο

10.02.2020 | 17:20
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Πέλκας για τον επαναληπτικό στο Κύπελλο

Ο Δημήτρης Πέλκας “πονοκεφαλιάζει” τον Άμπελ Φερέιρα, ενόψει του αγώνα ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό -στο ΟΑΚΑ- για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με τον Δημήτρη Πέλκα να απουσιάζει από το κανονικό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η προπόνηση του ΠΑΟΚ, η πρώτη ενόψει του αγώνα στην έδρα του Παναθηναϊκού για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και είναι αμφίβολος για τη “μεγάλη” ρεβάνς του ΟΑΚΑ (ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει του Παναθηναϊκού στο ματς της Τούμπας με 2-0).

Ο Φερνάντο Βαρέλα κι ο Δημήτρης Γιαννούλης έμειναν στο φυσικοθεραπευτήριο γι’ αποκατάσταση εξαιτίας μικροχτυπημάτων που δέχτηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Την ίδια στιγμή, οι Κρέσπο και Ζαμπά συνέχισαν την αποθεραπεία τους. Οι υπόλοιποι παίκτες βγήκαν στο γήπεδο και σήκωσαν μανίκια ενόψει επαναληπτικού.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το μεσημέρι της Τρίτης (11.02.2020 – 14:00) στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version