Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός: Η “πράσινη” αποστολή για Γιάννινα!

09.02.2018 | 18:01
Παναθηναϊκός: Η “πράσινη” αποστολή για Γιάννινα!

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή του "τριφυλλιού" για τους Ζωσιμάδες.

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα χωρίς τον τραυματία Δημήτρη Κουρμπέλη, με τον Φάνη Τζανδάρη να ξεπερνά τον τραυματισμό του και να παίρνει τη θέση του. Αυτή είναι και η μοναδική αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μολίνς, Στάικος, Μουνιέ, Λουτσιάνο και Κότσαρης

Το δελτίο Τύπου της “πράσινης” ΠΑΕ

“Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα με την προπόνηση να περιλαμβάνει προθέρμανση, κορόιδο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μουνιέ και Λουτσιάνο, σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Κουρμπέλης, ο Στάικος έμεινε εκτός λόγω ίωσης, ενώ ο Μολίνς απουσίασε με άδεια

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Κάτσε, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Άλτμαν, Εμμανουηλίδης, Μυστακίδης”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version