Πέμπτη, 18 Ιουλ.
38oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Ψηλά” στη λίστα ο Γκαλαμπίνοφ! “Μάχη” με τον ΑΠΟΕΛ για τον παίκτη

Παναθηναϊκός: “Ψηλά” στη λίστα ο Γκαλαμπίνοφ! “Μάχη” με τον ΑΠΟΕΛ για τον παίκτη
ΦΩΤΟ instagram

Τον 29χρονο επιθετικό της Τζένοα, Αντρέι Γκαλαμπίνοφ, φαίνεται ότι έχουν ξεχωρίσει στον Παναθηναϊκό για τη θέση του επιθετικού και τη μοναδική μετεγγραφή που θα κάνει η ομάδα, σε παίκτη άνω των 23 ετών. Στο “στόχαστρο” και του ΑΠΟΕΛ ο παίκτης.

Πρώτο όνομα στη λίστα του Παναθηναϊκού για τον βασικό επιθετικό της ομάδας τη νέα σεζόν, φέρεται να είναι αυτό του Αντρέι Γκαλαμπίνοφ της Τζένοα, με τους “πράσινους” να δίνουν “μάχη” με τον ΑΠΟΕΛ για την απόκτησή του.

Όπως αποκάλυψε ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο 29χρονος επιθετικός έχει δεχθεί προτάσεις και από τις δύο ομάδες, οι οποίες και ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, με το Τριφύλλι να τον προορίζει και για τον παίκτη που θα ηγηθεί της “πράσινης” επίθεσης τη νέα σεζόν. Θα είναι άλλωστε και ο μόνος ποδοσφαιριστής άνω των 23 ετών, που θα αποκτηθεί, βάσει και της σχετικής τιμωρίας της ομάδας.

Ο υψηλόσωμος Βούλγαρος στράικερ, έχει αξιοσημείωτη καριέρα στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας και πέρυσι αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη Serie A, συμμετέχοντας σε 20 παιχνίδια με την ομάδα της Γένοβας, τα 12 ως βασικός, πετυχαίνοντας 5 γκολ και μοιράζοντας 3 ασίστ.

Το δημοσίευμα για Γκαλαμπίνοφ και Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις