Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός: Συναντήθηκαν Αλαφούζος – Φούσεκ!

09.01.2020 | 15:55
Παναθηναϊκός: Συναντήθηκαν Αλαφούζος – Φούσεκ!

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, είχε την Πέμπτη (09.01.2020) συνάντηση με τον υπερσύμβουλο των FIFA - UEFA στην ΕΠΟ, Πέτερ Φούσεκ.

Ο Παναθηναϊκός έχει παράπονα από τη διαιτησία που έχει στα παιχνίδια του, με αποκορύφωμα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και δεν έμεινε μόνο στην επιστολή που έστειλε στον Περέιρα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα “trifilara.gr” ο κ Αλαφούζος συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (09.01.2020) με τον υπερσύμβουλο της ΕΠΟ, Πέτερ Φούσεκ, εκφράζοντας του τη δυσαρέσκεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα από τους διαιτητές παρά τη στήριξη που έχει δείξει στο έργο της Επιτροπής Παρακολούθησης.

Μάλιστα, έγινε αναφορά στις αποφάσεις του διαιτητή Γκεστράνιους, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και σε εκείνες του Φωτιάδη στο ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Επίσης, συζητήθηκε και το θέμα της συνάντησης των ιδιοκτητών του Big 4. Να αναφέρουμε ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενδέχεται να επικοινωνήσει και με τον διευθυντή των Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς.

Πληροφορίες: trifilara.gr

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version