Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός:”Κλείνει” στη Νότιγχαμ ο Χουλτ!

Στη Νότιγχαμ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός αμυντικός φαίνεται ότι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την αγγλική ομάδα.

Η Νότιγχαμ θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός άσος του Παναθηναϊκού έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την αγγλική ομάδα, η οποία έχει προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών στον Χουλτ με ετήσιες απολαβές 600.000 ευρώ.

Ενδεχόμενη οικονομική “ανάσα” για τον Παναθηναϊκό

Εάν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να δικαιωθεί στην προσφυγή που έχει καταθέσει ο παίκτης εναντίον του “τριφυλλιού”, τότε θα βάλει ένα ποσό και στα δικά του ταμεία. Ο Χουλτ, βέβαια, μπορεί να μείνει ελεύθερος από τους “πράσινους”. Όλα θα κριθούν την Πέμπτη (25/1), όταν και θα βγει η  απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ποδόσφαιρο: Περισσότερα άρθρα