Site icon NewsIT

Πανηγυρική παραμονή για τη Λαμία! Σ-Πίτι της και μαθηματικά η Superleague

29.04.2018 | 22:00
Λαμία

Η Λαμία ήθελε έναν βαθμό στα τελευταία δύο παιχνίδια της Superleague για να παραμείνει και μαθηματικά στην κατηγορία, αλλά με τον Πίτι σε μεγάλα "κέφια" νίκησε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και "καθάρισε" την υπόθεση σωτηρία στο γήπεδό της.

Μέσα σε πανηγυρικό “κλίμα”, η Λαμία επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα για την 29η αγωνιστική της Superleague και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην πρώτη κατηγορία και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Κορυφαίος για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, ήταν για μία ακόμη φορά, ο Φρανσίσκο Πίτι, ο οποίος με γκολ και ασίστ “σφράγισε” την παραμονή της ομάδας του στη Superleague.

Το παιχνίδι στη Λαμία, ξεκίνησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει την υπεροχή και δοκάρι στο 38′ με τον Νικολιά, όμως ένα τρομερό σουτ του Πίτι κόντρα στη ροή του αγώνα, έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 45ο λεπτό. Η Λαμία έκανε και το 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ του Όμο με κεφαλιά από φάουλ του Πίτι, αλλά θα μπορούσε να “χάσει” τη νίκη μέσα από τα χέρια της. Κι αυτό γιατί η ομάδα του Πετράκη δεν το έβαλε κάτω, μείωσε σε 2-1 με τον Χαλκιαδάκη στο 77′ και έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-2 στο 88ο λεπτό με τον Παπαδόπουλο να νικά τον Καρανίκα.

Το τελικό 2-1, διατήρησε τη Λαμία στη Superleague, όπου και θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αφού φέτος ήταν “νεοφώτιστη” στην πρώτη κατηγορία.

Οι συνθέσεις στο Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα

Λαμία (Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Πριντέτα (53’ Ακόστα), Όμο, Μπουλούλης, Πίτι (89’ Άντρονικ), Τσούκαλος, Βάντερσον (66’ Μπούντνικ)

Στον πάγκο έμειναν οι: Μελίσσας, Παπαργυρίου, Λινάρδος, Φράγκος

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Κόντε, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Νικολιάς (66’ Αποστολόπουλος), Χέλκβιστ (52’ Χαλκιαδάκης), Βιντάλ (57’ Μανθάτης), Λίλα, Σκόνδρας

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version