Site icon NewsIT

Πανιώνιος – Άρης 1-0 ΤΕΛΙΚΟ: “Λύγισαν” στη Νέα Σμύρνη οι “κίτρινοι”

06.10.2018 | 18:00
Πανιώνιος – Άρης 1-0 ΤΕΛΙΚΟ: “Λύγισαν” στη Νέα Σμύρνη οι “κίτρινοι”

Ο Πανιώνιος ήταν πιο "απειλητικός" στη Νέα Σμύρνη και κατάφερε να πάρει τη νίκη αφού σκόραρε με τον Ντομίνγκες στο 42' και κράτησε το 1-0 μέχρι τέλους, παρά την "πίεση" των "κιτρίνων" στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Δεύτερη σερί νίκη για τον Πανιώνιο, που έσπασε το… ρόδι και στη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας με 1-0 του Άρη Θεσσαλονίκης, για την 6η αγωνιστική της Superleague. Ηττήθηκαν ξανά εκτός έδρας οι “κίτρινοι”.

Σε ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ, μία εξ αυτών, με τον Ντομίνγκες να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα από κόρνερ του Σπιριντόνοβιτς στο 42′, με τη βοήθεια και του Γιουνές, που βρήκε κατά λάθος τη μπάλα.

Οι “κίτρινοι” δεν μπόρεσαν να “απαντήσουν” στη συνέχεια του αγώνα και έτσι γνώρισαν δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα με το ίδιο σκορ, μετά και το παιχνίδι στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ.

Παρακολουθήστε LIVE το Πανιώνιος – Άρης από το newsit.gr


Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική, μετά την ήττα στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ και ο Πάκο Ερέρα έχει στη διάθεσή του όλους τους βασικούς ποδοσφαιριστές, αφού επέστρεψε και ο Μπρούνο Γκάμα.

Αντίστοιχα, στον Πανιώνιο, ο Ζοζέ Ανιγκό ξεκούρασε στον αγώνα του Κυπέλλου με την ΑΕΛ, τους Κόρμπο και Ντομίνγκες, για να τους έχει ετοιμοπόλεμους στο σημερινό παιχνίδι της Νέας Σμύρνης.

Η αποστολή του Πανιωνίου

Κότνικ, Νίκας, Κούρντι, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Κεϊτά, Οικονομίδης, Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Μανθάτης, Ντουρμισάι, Τσιλούλης, Σιντί Αλί και Πίρις.

Η αποστολή του Άρη

Κουέστα, Καντιμοίρης, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Κολάσο, Ούγκο Σόουζα, Ντιγκινί, Μπάσα, Μενέντεζ, Γιουνές, Ματίγια, Μαβράι, Μαρτίνεζ, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Σιώπης, Τζανακάκης, Κωνσταντινίδης.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version