Πέμπτη, 18 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ: Η “ύποπτη παραφωνία” με τη φωτοβολίδα και η “ψύχραιμη αντίδραση”! [pic]

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ: Η “ύποπτη παραφωνία” με τη φωτοβολίδα και η “ψύχραιμη αντίδραση”! [pic]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Την ημέρα που ο Γιώργος Βασιλειάδης δήλωσε πως φέτος θέλει να επιτρέψει τις μετακινήσεις οπαδών, η… οπαδική βλακεία “χτύπησε” στη Νέα Σμύρνη, στο ματς του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ.

Η νίκη του ΠΑΟΚ στην έδρα του Πανιωνίου (σ.σ. δυο ομάδες που οι οπαδοί τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις) σημαδεύτηκε από τη φωτοβολίδα ευθείας βολής.

Βασιλειάδης: «Θα έχουμε μετακινήσεις οργανωμένων οπαδών»

Μετά το νικητήριο τέρμα του “δικεφάλου του Βορρά”, μια φωτοβολίδα έφυγε από την εξέδρα όπου κάθονταν οι φίλοι του και έσκασε στη μεριά των γηπεδούχων.

Προκλήθηκε μεγάλη ένταση και ανταλλαγή αντικειμένων ανάμεσα στις δυο πλευρές, κάτι που οδήγησε τον διαιτητή Παπαπέτρου στην απόφαση να διακόψει το παιχνίδι για πέντε λεπτά, ώστε να γίνουν συστάσεις από τα μεγάφωνα.

Στην φωτογραφία που ακολουθεί φαίνονται οι φίλοι των “κυανέρυθρων” -που βρέθηκαν στο σημείο όπου προσγειώθηκε η φωτοβολίδα- να τρέπονται σε φυγή.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, χαρακτήρισε “ύποπτη παραφωνία απέναντι σε φιλική κερκίδα” το περιστατικό με τη φωτοβολίδα και ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους του Πανιωνίου.

Χαμηλοί τόνοι κρατήθηκαν και από την πλευρά των Νεοσμυρνιωτών. Το γραφείου Τύπου του Πανιωνίου απάντησε στον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως υπήρχε ψύχραιμη αντίδραση και από τις δύο πλευρές.

Τα όσα ανέφερε ο υπεύθυνος γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Πανιώνιος, Γιώργος Μπιτσικώκος

«Κρατάμε την πρώτη επίσημη τοποθέτηση ανθρώπου της αντίπαλης ομάδας (τον οποίο προσωπικά εκτιμώ ιδιαίτερα) και τη συγνώμη που προφανώς εκφράζει συνολικά το σύλλογο του.

Το θετικό είναι πως υπήρξαν ψύχραιμες αντιδράσεις και από τις δυο πλευρές με αποτέλεσμα να μην ξεφύγουν τα πράγματα και να πρυτανεύσει η λογική.

Έχουμε περισσότερα θέματα για τα οποία συμφωνούμε και λιγότερα στα οποία διαφωνούμε.

Ο τρόπος διαχείρισης δύσκολων καταστάσεων δεν είναι πάντα αρεστός την στιγμή που έχει ανάψει η φωτιά, καθώς η μόνη προτεραιότητα εκείνη τη στιγμή είναι η άμεση κατάσβεσή της.

Το σίγουρο είναι όμως ότι κανένας μας δεν είναι χαρούμενος για ότι έγινε.

Στόχος να μην επαναληφθεί.

Προχωράμε».

Αξίζει να αναφέρουμε πως -σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κανονισμός- η χειρότερη συνέπεια που μπορούν να έχουν οι Θεσσαλονικείς είναι η επιβολή χρηματικής ποινής από 3.000 έως και 45.000 ευρώ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις