Ποδόσφαιρο

Πανιώνιος: Σύγκρουση και… νοσοκομείο για Κόρμπο – [pics]

Αποχώρησε για το νοσοκομείο ο Παναγιώτης Κόρμπος, μετά από σύγκρουση που είχε με αντίπαλο στο Πανιώνιος – Παναιτωλικός.

Ανησυχία επικράτησε στην ομάδα του Πανιωνίου για τον αρχηγό, Παναγιώτη Κόρμπο. Ο έμπειρος παίκτης συγκρούστηκε με τον Λουσέρο στο 76′ του αγώνα των “κυανέρυθρων” με τον Παναιτωλικό -σε μία εναέρια “μονομαχία” τους- και η πρώτη εκτίμηση ανέφερε πως έχει υποστεί κάταγμα στο ζυγωματικό.

Ο Κόρμπος αποχώρησε με το φορείο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα. Ο έμπειρος χαφ “αποθεώθηκε” από τους φίλους των “κυανέρυθρων” κατά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο.

KORMPOS KORMPOS KORMPOS

KORMPOS

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ποδόσφαιρο: Περισσότερα άρθρα