Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ: Σχέδια για τον τελικό από τον Λουτσέσκου

09.05.2018 | 17:21
ΠΑΟΚ

Το παιχνίδι για τον τελικό του Κυπέλλο Ελλάδας έχει αρχίσει να "σχεδιάζει" ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τους παίκτες του να εστιάζουν στην τακτική για το ματς του ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, στην προπόνηση της Τετάρτης (09/05).

Όσο πλησιάζει η ημέρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, τόσο πιο συγκεκριμένες γίνονται οι προπονήσεις του Δικεφάλου και εστιάζουν κυρίως στην τακτική προσέγγιση της καταληκτικής αναμέτρησης του προσεχούς Σαββάτου (12/05).

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε, πέρα από το απαραίτητο ζέσταμα, παιχνίδια και ασκήσεις τακτικής, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές πάνω σε όσα θέλει να δει να βγάζουν στο ΟΑΚΑ.

Στο φινάλε έγινε και οικογενειακό δίτερμα. Οι τραυματισμοί των Μουλέν και Γλύκου είναι τα μοναδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το τεχνικό επιτελείο, αλλά δεν απασχολούν τον Ρουμάνο τεχνικό, καθώς δεν έχει τους δύο ποδοσφαιριστές ως βασικές επιλογές.

Αύριο Πέμπτη (10/05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία, ενώ από σήμερα το απόγευμα αρχίζει η διάθεση των εναπομεινάντων εισιτηρίων του τελικού σε μεμονωμένους φιλάθλους από τα εκδοτήρια της Θύρας 1 στην Τούμπα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version