Κυριακή, 7 Ιουλ.
31oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Αναβλήθηκε η εκδίκαση του φροντιστή του

ΠΑΟΚ: Αναβλήθηκε η εκδίκαση του φροντιστή του
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η προγραμματισμένη για την Παρασκευή (9/3) εκδίκαση του ΠΑΟΚ και του φροντιστή του Δικεφάλου, Ι. Μελετλίδη, αναβλήθηκε, όπως ενημέρωσε η Superleague.

Ο ΠΑΟΚ κι ο φροντιστής του, Ι. Μελετλίδης, είχαν κληθεί σε απολογία για όσα είχαν γίνει μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Υπενθυμίζεται ότι οι άνθρωποι των δύο ομάδων είχαν έρθει στα χέρια, με τους ψυχραιμότερους να πριολαβαίνουν τα χειρότερα.

Ο ΠΑΟΚ κι ο φροντιστής της ομάδας είχαν κληθεί: “Βάσει των αναφερομένων στο από 04/03/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 4/03/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας». Για τη συμπεριφορά του κ. Ι. Μελετλίδη στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 10 παρ. 1 περ. δ΄ στοιχ. Ι, σε συνδυασμό με τα άρθρα 11 παρ. 1, 2, 3 και 5, 12 περ. α΄, 14 παρ. 1, 2 και 3 του Π.Κ. της ΕΠΟ”.

Η ενημέρωση της Superleague

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις