Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Φουλάρει για Ακπόμ! Αυτός είναι ο νεαρός επιθετικός της Άρσεναλ

ΠΑΟΚ: Φουλάρει για Ακπόμ! Αυτός είναι ο νεαρός επιθετικός της Άρσεναλ
ΦΩΤΟ twitter

Ο ΠΑΟΚ σαρώνει την αγορά για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής. Ο Τσούμπα Ακπόμ της Άρσεναλ βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Δικεφάλου.

Την περίπτωση του Τσούμπα Ακπόμ παλεύει ο ΠΑΟΚ. Ο 22χρονος επιθετικός της Άρσεναλ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σιντ Τρούιντεν ( 6 συμμετοχές με έξι γκολ και μια ασίστ), βρίσκεται ψηλά στην λίστα των ανθρώπων της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ.

Οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, με τους Θεσσαλονικείς να επιθυμούν την αγορά του νεαρού άσου, ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2019 με τους Λονδρέζους.

Ο Ακπόμ έχει φορέσει τη φανέλα των μικρών εθνικών ομάδων της Αγγλίας, μετρώντας 40 συμμετοχές και 18 γκολ με το εθνόσημο, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Μπρέντφορντ, Κόβεντρι, Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπράιτον, Χαλ και Σιντ Τρούιντεντ.

Ο 22χρονος επιθετικός έχει 12 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Άρσεναλ, δίχως να έχει καταφέρει να πετύχει γκολ,

Όσον αφορά την καριέρα του στην Άρσεναλ, ο Ακπόμ με την πρώτη ομάδα του συλλόγου από το Λονδίνο, έχει καταγράψει 12 συμμετοχές,, ενώ με την U23 των Κανονιέρηδων μετράει σε 50 συμμετοχές και 33 γκολ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις