Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ – “Φυγαδεύτηκε η αποστολή κατά την άφιξή της”

25.08.2017 | 10:50
ΠΑΟΚ – “Φυγαδεύτηκε η αποστολή κατά την άφιξή της”

Απογοήτευση και έντονος εκνευρισμός! Το κάζο που υπέστη ο ΠΑΟΚ από την Έστερσουντ στην ''Jamtkraft Arena'' έκανε έξαλλους τους οπαδούς της ομάδας.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Ράζβαν Λουτσέσκου πήγαν -με εντολή Ιβάν Σαββίδη– μπροστά στους περίπου 400 οπαδούς που ακολούθησαν την ομάδα στην έδρα της Έστερσουντ, για να τα.. ακούσουν για τον ντροπιαστικό αποκλεισμό του “δικέφαλου του Βορρά”.

Το κλίμα όμως στις τάξεις του ΠΑΟΚ όμως είναι αρκετά τεταμένο, με τους φίλους της ομάδας να μην πιστεύουν το κάζο που υπέστη η ομάδα από την άγνωστη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Έστερσουντ.

Μπορεί να μην ήταν επεισοδιακή, αλλά η επιστροφή της ομάδας στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” στις 04:00 τα ξημερώματα της παρασκευής δεν ήταν και η πιο… ομαλή. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το “novasports.grκαι λόγω της τεταμένης ατμόσφαιρας -από τον αποκλεισμό- στην ευρύτερη περιοχή του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Η παρουσία μικρού αριθμού οπαδών του ΠΑΟΚ, που περίμεναν την ομάδα για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους, οδήγησε τους αρμοδίους στην απόφαση το λεωφορείο της ομάδας να οδηγηθεί εντός του αερολιμένα και να φυγαδευτεί από τον εμπορευματικό σταθμό.

Μόλις όμως αυτή η κίνηση έγινε αντιληπτή από τους οπαδούς, μετακινήθηκαν άμεσα σ’ εκείνο το σημείο. Μάλιστα, τη στιγμή που είδαν τα μέλη του ΠΑΟΚ να αποβιβάζονται από το αεροπλάνο και να πηγαίνουν στο πούλμαν, υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες.

Η παρουσία μιας “κλούβας” των ΜΑΤ δεν επέτρεψε να “ξεφύγουν” τα πράγματα, αφού έφραξε την είσοδο – έξοδο στο συγκεκριμένο σημείο. Τελικά, το πούλμαν του ΠΑΟΚ αποχώρησε περίπου στις 04.20 από άλλη έξοδο του αερολιμένος.

ΠΗΓΗ: novasports.gr

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version