Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ: Ισοπαλία με Γάνδη! Απολαυστικός Ζαμπά

12.07.2018 | 21:28
ΠΑΟΚ: Ισοπαλία με Γάνδη! Απολαυστικός Ζαμπά

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Γάνδη στο δεύτερο φιλικό του δεύτερου μέρους της προετοιμασίας του. Εντυπωσίασε ο Ζαμπά, "κέρβερος" ο Ρέι.

Το φιλικό μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Γάνδης στην Ολλανδία δεν ανέδειξε νικητή. Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, οι Βέλγοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια (1-1).

Ο Ζαμπά κι ο Ρέι ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν για τον Δικέφαλο του Βορρά. Ο πρώτος πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ στο 29ο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, με ένα εντυπωσιακό σόλο, πέρασε πέντε παίκτες του βελγικού συλλόγου κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ένα ιδανικό πλασέ. Έβγαλε, γενικότερα, ποιότητα στο φιλικό, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε, πάντως, πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να δεχθεί πολλές φάσεις για γκολ. Ο εντυπωσιακός Ρέι δήλωσε “παρών” σ’ όλες, εκτός από αυτή του 95ου λεπτού, όπου νικήθηκε από την προβολή του Πλαστούν.

Για 64 λεπτά έμεινε στον αγωνιστικό χώρο ο Ουάρντα, ο οποίος έκανε την επανεμφάνιση του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Αιγύπτιος άσος ήταν αρκετά δραστήριος, ωστόσο έκανε μερικές βεβιασμένες κινήσεις, ακούγοντας τα παράπονα του Λουτσέσκου.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ (Α’): Γλύκος, Κίτσιου, Χατσερίντι, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Σάχοβ, Κάνιας, Ζαμπά, Πέλκας, Ουάρντα, Μυστακίδης.

ΠΑΟΚ (Β’): Ρέι, Μάτος, Μπαλογιάννης, Χατσερίντι (69′ Κρέσπο), Μιχόγιεβιτς, Χαρίσης, Σάχοβ (69′ Μαουρίσιο), Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (57′ Λημνιός), Ουάρντα (64′ Μυστακίδης), Πρίγιοβιτς.

ΓΑΝΔΗ: Κούζεμανς, Ρόστεντ, Πλαστούν, Χακβετάτζε, Ντομπέ, Νταβίντ, Γιάρεμτσουκ, Ασαρέ, Αντριγιάσεβιτς, Ράσκιν, Φοκέ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version