Πέμπτη, 18 Ιουλ.
37oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Κρέσπο: “Φοβούνται το αήττητο σερί μας!”

ΠΑΟΚ – Κρέσπο: “Φοβούνται το αήττητο σερί μας!”
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στο “Καραϊσκάκης” και έτσι διατήρησε το αήττητο σερί που “τρέχει” από την περασμένη σεζόν και το οποίο έχει αναγκάσει τους αντιπάλους του να τον φοβούνται, σύμφωνα με τον Χοσέ Κρέσπο.

“Ζωντανό” έμεινε το αήττητο του ΠΑΟΚ μετά και από το ντέρμπι στο “Καραϊσκάκης”, αφού παρά την “πίεση” του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα “άντεξε” μέχρι τέλος και πήρε την ισοπαλία.

Ο αρχηγός των πρωταθλητών στο ματς μάλιστα, ο Χοσέ Κρέσπο, απέδωσε και στο… φόβο τη διατήρηση του εντυπωσιακού σερί που έχει δημιουργήσει από πέρυσι ο Δικέφαλος του Βορρά.

Οι δηλώσεις του Κρέσπο

«Μετά το πρώτο ημίχρονο που προηγηθήκαμε ξέραμε πως ο Ολυμπιακός θα βγει μπροστά. Είχαμε ευκαιρίες να «σκοτώσουμε» το παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε. Αν δούμε τα πρώτα 70 λεπτά θα λέγαμε πως μπορούσαμε να είχαμε κάνει το κάτι παραπάνω».

Για την αυτοπεποίθηση που δίνει το αήττητο σερί: «Είναι σημαντικό και το καταλάβαμε μόλις φτάσαμε με την αποστολή και το πούλμαν πως ο αντίπαλος μας φοβάται. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε κάθε παιχνίδι».

Για το αήττητο σερί και πότε θα σπάσει: «Ελπίζω να μην μας σπάσει κανείς αυτό το σερί, αλλά όσο μπορέσουμε να το κρατήσουμε και να συνεχίσουμε με αυτή τη νοοτροπία θα είναι ότι καλύτερο».

Για την άμυνα που αρχίζει να έχει συνοχή και τον δεύτερο γύρο: «Σίγουρα βελτιωνόμαστε σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι. Ακούμε τον προπονητή και θα τα πάμε ακόμα καλύτερα».

Για τα τέσσερα ντέρμπι που δεν έχει χάσει, αλλά δεν έχει κερδίσει: «Είναι γεγονός πως έχουμε 4 ισοπαλίες στα δύο ντέρμπι. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήμασταν καλύτεροι. Και σήμερα θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει μετά το 1-1. Θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και θέλουμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα».

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις