Σάββατο, 17 Αυγ.
35oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Λουτσέσκου: “Να κάνουμε 2-3 μετεγγραφές – Δυνατοί για το Champions League”

ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να κάνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ και με δύο ή τρεις μετεγγραφές, θα ολοκληρώσει το πλάνο του για την ομάδα της επόμενης σεζόν. Τι είπε για το Champions League.

Ο Ιβάν Σαββίδης υποσχέθηκε απεριόριστο μπάτζετ στον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί πολλές αλλαγές στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Μιλώντας στο “Telekom Sports TV”, ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά, υποστήριξε ότι δεν θα γίνουν πολλές κινήσεις, ανάλογα πάντα και με τις αποχωρήσεις, αλλά επισήμανε ότι η ομάδα του θα είναι δυνατή για να μπει στους ομίλους του Champions League.

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ

«Έχουμε μια σταθερότητα, δεν θέλουμε να κάνουμε πολλές αλλαγές. Μπορεί να κάνουμε 2-3 μετεγγραφές, υπάρχουν δύο συμβόλαια ποδοσφαιριστών που λήγουν, και σε γενικές γραμμές, έχουμε μια ομάδα που αναπτύσσεται, ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε, μεταξύ μας υπάρχει χημεία. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ καλά και νομίζω ότι οι πολλές αλλαγές σε αυτό το σημείο θα περιπλέξουν την κατάσταση».

Για το Champions League: «Αισθανόμαστε δυνατοί. Πρέπει να είμαστε σοφότεροι, πιο δυνατοί και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλες τις προκλήσεις».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις