Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ – Μάτος: “Στην Ελλάδα κάποιοι παίκτες παίζουν σαν κορίτσια”

14.10.2018 | 13:34
ΠΑΟΚ – Μάτος: “Στην Ελλάδα κάποιοι παίκτες παίζουν σαν κορίτσια”

Ο Λέο Μάτος θέλησε να δικαιολογήσει το... επιθετικό του στιλ στο μαρκάρισμα, αναφέροντας πως οι διαιτητές πιστεύουν στους "θεατρινισμούς που κάνουν" οι αντίπαλοι του.

Ο Λέο Μάτος θα συμπληρώσει 100 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη και όπως δηλώνει στην εφημερίδα “Metrosport”, θέλει να φτάσει ακόμη και τα 400 παιχνίδια!

Ο ΠΑΟΚ στις δέκα «απόλυτες» ομάδες της Ευρώπης!

Πάντως, ενδιαφέρον παρουσιάζει η απάντηση του σε ερώτηση που του έγινε, σχετικά με τις κάρτες που παίρνει.

Ακολουθεί το χαρακτηριστικό σημείο της συνέντευξης του…

“Γιατί, ενώ είσαι έμπειρος, δίνεις δικαιώματα στους διαιτητές για να σου βγάλουν κάρτες; Και πως μπορείς να τις αποφύγεις στο μέλλον;

“Έπαιξα σε 99 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και πήρα μόλις μία φορά την κόκκινη κάρτα, στο ματς με την Μπενφίκα. Γιατί ήμουν πολύ νευριασμένος, το σκορ ήταν 4-1 υπέρ της Μπενφίκα και έχασα το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή. Δεν πιστεύω ότι έχω κάτι να αποδείξω. Όταν ήμουν στην Ουκρανία, έπαιζα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τον οποίο αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ. Και κανείς δεν μου είπε να αλλάξω.

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξω το στιλ παιχνιδιού μου. Στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετοί παίκτες που παίζουν σαν κορίτσια, κάνουν θέατρο πως δήθεν τραυματίζονται από ένα απλό άγγιγμα ή μία απώθηση. Δεν ήρθα στην Ελλάδα για να κάνω θέατρο. Δεν είμαι ηθοποιός. Το άσχημο είναι πως οι διαιτητές πιστεύουν αυτούς τους θεατρινισμούς”.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version